• BIST 10366.16
  • Altın 4349.519
  • Dolar 40.3482
  • Euro 46.9244
  • Bursa 19 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 22 °C

Çığlıklarıyla olay olmuştu!

Çığlıklarıyla olay olmuştu!
Kaydedildiğini görünce...

İstanbul'da cep telefonu ile konuşarak ve emniyet kemeri takmadan araç kullandığı gerekçesiyle 578 TL para cezası kesilmesinin üzerine çığlık attığı video ile gündeme gelen öğretim görevlisi Özlem A. sosyal medyada bir açıklama yaptı. "Olayın kaydedildiğini görünce sinir krizi geçirdim" dedi.

Polis kayıtlarına göre 1 Kasım Perşembe günü Fatih'in Balat Sahili'nde yaşanan olayda, bir üniversitede öğretim görevlisi olduğu öğrenilen Özlem A., 'cep telefonunla konuştuğu ve emniyet kemeri takmadığı' gerekçesiyle polis tarafından durduruldu.

Yapılan kontrollerde otomobilin muayenesinin olmadığı da tespit edilirken, polislerin kendisine ceza yazdığını görünce sinir krizleri geçiren Özlem A. dakikalarca çığlık attı. Özlem A. polis memurları tarafından güçlükle sakinleştirilirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Özlem A.'ya toplam 578 TL para cezası kesilirken, otomobili de trafikten men edildi.

'Kaydedildiğini görünce...'

Çığlık attığı videonun dün sosyal medyada gündem olmasının ardından, Özlem A.'nın öğrencisi olduğunu belirten bir Eksisözlük kullanıcısı, kendisi ile olayın ardından görüştüğünü ifade ederek yaşananlarla ilgili Özlem A.'ya ait olduğunu iddia etti açıklamayı paylaştı. Paylaşımda özetle şu ifadeler yer aldı:

"Üniversitede gerçekleşen önemli bir toplantıya yetişmek üzere aracımı sürüyordum. Bu esnada trafik polisi durmamı istedi. Ehliyet ve ruhsatı kendilerine verdiğimde ehliyetimin kırık olduğunu öne sürerek bu ehliyeti kabul etmeyeceklerini bildirdiler. Kendilerine ehliyetimin olduğunu ve ehliyetsiz araba kullanmaktan ceza veremeyeceklerini söyledim, önemli bir toplantıya yetişmek durumunda olduğumu belirttim. Kendileri bana herhangi bir şey söylemeden uzun bir süre beklettiler... Ehliyetim olmasına rağmen ehliyetsiz araba kullanmaktan ceza kesti..."

Paylaşımda, Özlem A.'nın olayın kaydedildiğini görünce sinir krizi geçirdiği ve yaklaşık 1 ay sonra sosyal medyada yayınlanan görüntülerle ilgili olarak, 'Hukuki sürecin takipçisi olacağım' dediği iddia edildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Mansur Yavaş ‘adaylık’ sorusunu yanıtladı17 Temmuz 2025 Perşembe 11:20
  • LGS skandalında 29 kişi hakkında soruşturma!17 Temmuz 2025 Perşembe 11:15
  • Balıkesir'deki orman yangını sürüyor17 Temmuz 2025 Perşembe 10:25
  • Özgür Özel hakkında yeni soruşturma17 Temmuz 2025 Perşembe 06:45
  • DEM Parti heyeti Bakan Tunç'la görüştü16 Temmuz 2025 Çarşamba 12:39
  • Şile Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı16 Temmuz 2025 Çarşamba 11:25
  • "Faladdin" ve "Binnaz"a soruşturma16 Temmuz 2025 Çarşamba 10:56
  • 10 ilde 5 ayrı organize suç örgütüne baskın16 Temmuz 2025 Çarşamba 09:51
  • Kılıçdaroğlu'ndan, Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu16 Temmuz 2025 Çarşamba 09:47
  • Dışişleri Bakanlığı'nda operasyon16 Temmuz 2025 Çarşamba 09:40
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43