• BIST 10358.46
  • Altın 4336.357
  • Dolar 40.1508
  • Euro 47.0268
  • Bursa 33 °C
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 39 °C

Yıldırım'ın itirafı bomba etkisi yarattı

Yıldırım'ın itirafı bomba etkisi yarattı
Binali Yıldırım'ın sözleri, iktidarın hesaplarını gün yüzüne çıkardı.

 

AKP'nin seçimlerde alacağı oy oranıyla ilgili tartışmalar sürerken, Cumhurbaşkanı danışmanı Binali Yıldırım'ın sözleri gündeme bomba gibi düştü. 

"Vatandaş belki bizim notumuzu biraz kırar" diyen Binali Yıldırım'ın,"Teorik olarak böyle bir sonuç doğarsa da koalisyon olmaz. Ak Parti  azınlık hükümeti kurar ve 1 yıl içinde tekrar seçim olur" şeklinde konuşması dikkat çekti.

Binali Yıldırım'ın bu ifadeleri, AKP'nin 7 haziran'da yapılacak seçimlerde oy kaybına uğrayacağını doğrular nitelikte.  AKP'nin anketlerde oy kaybettiği görülmesinin ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'da 400 milletvekili hedefini revize etmişti. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43