• BIST 9977.94
  • Altın 3091.272
  • Dolar 35.4118
  • Euro 36.3931
  • Bursa 1 °C
  • İstanbul 4 °C
  • Ankara 1 °C

TBMM Başkanı Çiçek, Meclis Anıtı'na çelenk koydu

TBMM Başkanı Çiçek, Meclis Anıtı'na çelenk koydu
ANKARA - Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 95. yıl dönümü dolayısıyla TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 09.00'da TBMM Anıtı'na çelenk koydu. Törene Milli Savunma Bakanı İsmet Yılm

ANKARA - Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 95. yıl dönümü dolayısıyla TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 09.00'da TBMM Anıtı'na çelenk koydu.

Törene Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Meclis İdari Amiri Ali Uzunırmak, Meclis İdari Amiri Sırrı Süreyya Önder ile bazı milletvekilleri katıldı. Havanın aşırı soğuk olması sebebiyle törene katılanlar paltolarını giymek zorunda kaldı.

Tören öncesi bakanlar, kendi aralarında sohbet etti. Çelenk koyma töreni Çiçek'in gelmesiyle başladı. TBMM Anıtı'na çelenk koyan Çiçek ile protokol heyeti bir dakikalık saygı duruşunda bulundu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Cemil Çiçek, törenin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Anıtkabir'de Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması töreni için Meclis'ten ayrıldı.

Bu arada Anıtkabir'deki törene HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de Meclis Başkanı Çiçek'in makam arabasıyla gitti. CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43