• BIST 9668.36
  • Altın 3996.585
  • Dolar 38.8091
  • Euro 43.2885
  • Bursa 18 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Zeki'sizliğe Dayanamadı

Zeki'sizliğe Dayanamadı
Jülide Alasya, üç ay önce hayatını kaybeden Türk sinemasının efsane ismi Zeki Alasya’nın yokluğuna alışamadı. 3 Ağustos 2015

Jülide Alasya, eşi Zeki Alasya’nın hayatını kaybetmesinden sonra üç aydır borcunu halen ödediği Samandıra’daki evinden taşınmaya karar verdi.



Evlerinde anılarını unutamadığını söyleyen Alasya, Instagram sayfasında, “İğnesinden ipliğine her şeyini beraber yaptığımız evimizin borcunun bittiğini göremedin, kutlayamadık diye yorgunum. Üzülme ne olur ama evimizde oturamıyorum artık. Her an karşıma çıkacakmışsın gibi duramıyorum. Buradan tamamen kaçmaya karar verdim” diyerek taşınacağını açıkladı.

 



‘Markette bile ağladım’

Jülide Alasya, tek başına gittiği market alışverişinde de yer çöküp ağladığını söyledi. Alasya, “Markete ilk sensiz gittiğimde yere çöküp ağladım. Güvenlik görevlisi gelip, “Ablacım, sen şimdi git, sonra gelirsin. Her geldiğinde belki daha kolaylaşır. Hem senin için, hem bizim için... Biz de alışık değiliz seni yalnız görmeye” dedi” diyerek eşine olan özlemini dile getirdi.


Zeki Alasya, Jülide Atak'la 2008 yılında evlenmişti


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43