• BIST 9700.17
  • Altın 4056.182
  • Dolar 38.7778
  • Euro 43.4215
  • Bursa 12 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 10 °C

Valisi Cirit'ten Elif Kanlıoğlu'nun ailesine taziye ziyareti

Valisi Cirit'ten Elif Kanlıoğlu'nun ailesine taziye ziyareti
Artvin Valisi Kemal Cirit, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Elif Kanlıoğlu'nun ailesini ziyaret etti.

ARTVİN (CİHAN)- Artvin Valisi Kemal Cirit, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Elif Kanlıoğlu'nun ailesini ziyaret etti.

Ziyarette Elif Kanlıoğlu’nun babası Ümit, annesi Öznur ve yakınlarına olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Vali Cirit, hayatını kaybeden Elif Kanlıoğlu'na Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Ankara'da meydana gelen terör saldırısını lanetlediğini belirten Vali Cirit, şunları kaydetti: “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar temenni ediyorum. Terör gerçek yüzünü bir kez daha ve alçakça göstermiş, ülkemizin kaotik ortama itilmesi hedeflenmiştir. Terör ve kaos planlayıcıları kimlik ayırımı yapmaksızın ülkemizde kargaşa ve tedirginlik oluşturmanın yollarını, her defasından daha çok aramaktadırlar. Bu coğrafyada tarihte de rahat yoktu, şimdi de yok. Bunun milletçe farkındayız. Zor zamanları hep birlikte daha çok kenetlenerek, akl-ı selim ile defedeceğimizi cümle alem bilmelidir. Terör ve yardakçıları da hassaten bilmelidirler. Ülkemiz istikrarına, demokrasisine ve geleceğine kastedenler bir kez daha bu aziz milletin sağduyusu karşısında kaybedecektir. Milletimizin başı sağolsun. Allah bu milleti korusun.”

Acılı baba Ümit Kanlıoğlu ise kızını genç yaşta teröre kurban vermenin acısını yaşadığını belirterek, “Kızım Mersin Üniversitesi İngilizce Dil Bilimi Fakültesi’nde okuyordu. İdeali akademisyen olmaktı. Sayın Valimiz ziyaretimize gelerek bizlerin acısını paylaştılar. Sağolsunlar. İnsani görevlerini yerine getirdiler.” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda İlçe Müftü Vekili Ahmet Koç tarafından dua edildi.

Ziyarette, Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile İl Genel Meclisi Üyeleri Hakkı Aytolon ve Erkan Özyacı da hazır bulundu. CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Zekeriya Beyaz toprağa verildi13 Nisan 2022 Çarşamba 16:06
  • İyilik akımına ünlülerden destek12 Nisan 2022 Salı 15:55
  • Başkan Canpolat sözlerini tutuyor12 Nisan 2022 Salı 14:48
  • Kadınların kooperatifleşme bilinci artıyor08 Nisan 2022 Cuma 17:32
  • 2022 Proust Yılı08 Nisan 2022 Cuma 17:09
  • Dünyanın en uzun uyuyan ülkeleri18 Mart 2022 Cuma 10:37
  • Kısa film yarışması başlıyor04 Mart 2022 Cuma 12:58
  • Müzik yarışması heyecanı başlıyor03 Mart 2022 Perşembe 12:51
  • Özbekistan’a 50 bin fidan28 Şubat 2022 Pazartesi 13:18
  • “İş Hayatında Beklentiler”28 Şubat 2022 Pazartesi 12:50
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43