• BIST 10698.13
  • Altın 5466.929
  • Dolar 42.2959
  • Euro 49.0392
  • Bursa 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 4 °C

Tefecilik operasyonu

Tefecilik operasyonu
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bazı iş yerlerine yaptıkları baskında pos cihazı ile tefecilik yapıldığı gerekçesi ile 4 kişi gözaltına alındı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bazı iş yerlerine yaptıkları baskında pos cihazı ile tefecilik yapıldığı gerekçesi ile 4 kişi gözaltına alındı.

Konu ile ilgili Elazığ Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ”Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğümüz tarafından, Tefecilik (pos tefeciliği) suçuna yönelik olarak gerçekleştirilen operasyon kapsamında il merkezinde bulunan toplamda dört ayrı işyerinde yapılan aramada tefecilik suçundan elde edildiği değerlendirilen 176 bin 365 TL, 588 dolar, 2503 Euro para, 11 adet pos cihazı, 1 adet ruhsatsız tabanca, 13 adet tabanca fişeği, 1 adet şarjör, 3 adet kaçak cep telefonu ve çok sayıda fatura ve makbuz ele geçirildi. Operasyonlar neticesinde 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Olay ile ilgili başlatılan tahkikata devam edilmektedir.” ifadelerine yer verildi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43