• BIST 10358.46
  • Altın 4336.357
  • Dolar 40.1508
  • Euro 47.0268
  • Bursa 21 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 21 °C

Şimşek’ten partililere tasarruf uyarısı

Şimşek’ten partililere tasarruf uyarısı
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’ten partililere tasarruf tedbir uyarısında bulundu...

AK Parti'nin 31. İstişare ve Değerlendirme Kampında  Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, partililere tasarruf tedbirlerine uyulması gerektiğinin uyarısında bulundu.   

AK Parti'nin 31. İstişare ve Değerlendirme Kampında  seçim değerlendirmesi, genel merkez ve Meclis çalışmalarının yanı sıra eğitim, ekonomi, enerji tarım, adalet, güvenlik ve dış politika konuları da görüşüldü. Edinilen bilgilere göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, yaptığı sunumda yıl boyunca doğalgaz fiyatlarına zam gelmeyeceğini belirtti.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, diğer ülkelerle dengeli siyaset yürüteceklerini İsrail’in Gazze’ye uyguladığı soykırımı, Gazze konusunda Türkiye’nin uluslararası mahkemelerde mücadelesinin devam edeceğini, 1967 sınırlarına ilişkin sunumlar yaptığı öğrenildi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, partililerin tasarruf tedbirlerine uymasını istediği ve bu konuda hassas olmaları konusunda uyarılarda bulundu. 

Şimşek, yıl sonuna kadar enflasyonun düşeceğini ifade etti. Milli Eğitim Bakanı Tekin’in yaptığı sunumda yeni müfredata ilişkin ve okullardaki kantinde satılan şekerli yiyeceklere ilişkin bir sunum yaptı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ise et fiyatlarına ilişkin bir sunum gerçekleştirirken fiyatların yakın zamanda düşüşe geçeceğini vurguladı. 

Ayrıca AK Parti kampında teşkilatın revize edilmesi ve yeni insan kaynağı için adımlar atılması gündeme geldi. Partiye katılım yollarının çeşitlendirilmesi için yeni isimler ve yüzler siyasete dahil edilecek. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Temmuz ayı kira artış tavanı belli oldu03 Temmuz 2025 Perşembe 10:25
  • Enflasyon rakamları açıklandı03 Temmuz 2025 Perşembe 10:14
  • İhracat rakamları belli oldu02 Temmuz 2025 Çarşamba 10:25
  • İstikbal 12,5 milyar TL ile satışta01 Temmuz 2025 Salı 10:17
  • Akaryakıt fiyatlarına indirim geliyor25 Haziran 2025 Çarşamba 10:12
  • Hürmüz Boğazı kapatılırsa ne olacak?24 Haziran 2025 Salı 11:23
  • Alkin'den Kamu Harcamalarında Disiplinsizlik Uyarısı24 Haziran 2025 Salı 11:19
  • Motorine indirim geliyor23 Haziran 2025 Pazartesi 08:00
  • Mobilya sanayicisi alarm veriyor23 Haziran 2025 Pazartesi 07:57
  • kurulan şirket sayısı azaldı20 Haziran 2025 Cuma 11:34
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43