• BIST 9167.58
  • Altın 3999.837
  • Dolar 38.5597
  • Euro 43.6302
  • Bursa 13 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 13 °C

Simge'ye Kenan Doğulu benzetmesi

Simge'ye Kenan Doğulu benzetmesi
'Bana ufakken Kenan derlerdi'

Pop müziğin başarılı isimlerinden Simge Sağın, önceki gece Jolly Joker Beyoğlu'nda sahne aldı.
"Ben Bazen" şarkısı ile sahnesine başlayan şarkıcı, kendisini dinlemeye gelenlere adeta bir görsel şölen sundu. Geniş repertuvarı ile alkış alan Simge, başarılı sesi ile hayranlarını gece boyu eğlendirirken, "Gece boyu eğlenelim hiç susmayalım, ellerimiz hep havada olsun." diyerek sevenlerine gece boyu müzik ziyafeti çekti.

"Bir tarafım var Karadenizli, bir tarafım var Antakyalı, bir tarafım var İstanbullu ama şimdi bir Arnavut kızından Karadeniz türküsü dinleyeceksiniz." diyen Sağın, son çıkardığı "Ben Bazen" albümündeki "Ayrılık Yazması" parçasını seslendirerek Jolly Joker'de alkış tufanı kopardı.

Bir misafirinin Simge'ye "Gözleriniz Kenan Doğulu'ya çok benziyor." demesi üzerine şarkıcı, "Ufakken bana Kenan derlerdi, saçlarım normalde onun gibi ortadan ayrılıyor, herkes her şeyi benzetti de gözlerimi benzeten ilk siz oldunuz." şeklinde konuşarak Kenan Doğulu'nun "İlk Adımı Sen At" parçasını söyledi.

Sahnedeki son şarkısında ise Hakan Altun'dan "Telefonun Başında" şarkısını seslendiren Simge Sağın hayranlarına "En kısa zamanda bir daha buluşalım, muhteşem gece için hepinize çok teşekkür ediyorum." diyerek tezahüratlar eşliğinde performansını noktaladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43