• BIST 11341.9
  • Altın 5972.467
  • Dolar 42.7981
  • Euro 50.141
  • Bursa 5 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 5 °C

Rusya 72 ton beyaz eti geri gönderdi

Rusya 72 ton beyaz eti geri gönderdi
Rusya’nın Avrupa sınırında Kaliningrad limanında Türkiye’den getirilen 72 ton beyaz etin eksik evrak gerekçesiyle Rusya’ya girişine izin verilmedi.

Rusya’nın Avrupa sınırında Kaliningrad limanında Türkiye’den getirilen 72 ton beyaz etin eksik evrak gerekçesiyle Rusya’ya girişine izin verilmedi.
Cihan Haber Ajansı’na konuşan Rusya Federal Bitki Koruma ve Karantina Servisi (Rosselhoznadzor) Başkanı Danışmanı Aleksey Alekseyenko, Kaliningrad’ta Türkiye'den gelen 72 ton beyaz etin evrak yetersizliği yüzünden geri gönderildiğini söyledi. Alekseyenko, “Ürünlerin etiketleri ile palet üzerindeki etiketlerin bir birine uymadığını tespit ettik. Bu ciddi bir ihlal. Bu nedenle ürünlerin Türkiye'ye geri gönderilmesine karar verdik.” dedi.
Konuya ilgili Türk üreticilerine uyarıda bulunan Rosselhoznadzor üst düzey yetkilisi, “Ürünlerin etiket ve ilgili belgelerinde üretim tarihleri aynı olmalı. Ürün gönderilmeden önce bu kontrol edilmeli.” tavsiyesinde bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43