• BIST 9167.58
  • Altın 4016.841
  • Dolar 38.5383
  • Euro 43.6193
  • Bursa 6 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 9 °C

Piyasalarda Rusya etkisi

Piyasalarda Rusya etkisi
Rusya-Ukrayna arasındaki kriz piyasalara yansıdı...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığını tanıyan kararı onaylamasıyla piyasalarda hareketlilik yaşanmaya başladı.   

Rusya-Ukrayna arasındaki kriz piyasalara yansıdı.  Küresel çapta altın ve petrol fiyatlarında yükseliş izleniyor. Ons altın yaklaşık 1 yılın en yüksek seviyesi 1914 dolara  yükseldi. Petrol fiyatları 100 doları test etti. 

İç piyasada gram altın fiyatı dolar/TL kuruna bağlı olarak 840 liraya yükselirken, çeyrek altın 1360 liraya ulaştı. 

Küresel piyasalardaki gerilim Borsa İstanbul’a da sıçradı. Borsa İstanbul ilk fiyatlamalarda yüzde 2,1 düşüş kaydetti. Endeks 2.006,32 puandan işlem görüyor. 

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43