• BIST 11073.04
  • Altın 4895.573
  • Dolar 41.3018
  • Euro 48.774
  • Bursa 23 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 25 °C

Otomobil tutkunları Üsküdar'da

Otomobil tutkunları Üsküdar'da
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de direksiyon başına geçerek klasik otomobil kullandı...

Bir döneme damga vuran klasik otomobiller Üsküdar Harem Meydanı'nda bir araya geldi. Klasik otomobil şöleninin sunulduğu etkinliğe klasik otomobil tutkunları ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Etkinliğe çocukları ile birlikte katılan ziyaretçiler klasik otomobillerin direksiyonuna geçerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

DJ performansı ve konserin de düzenlediği etkinlikte Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de direksiyon başına geçerek klasik otomobil kullandı.

Daha sonra meydanda toplanan klasik otomobiller konvoy halinde Üsküdar’ın cadde ve sokaklarında tur attı.

Türkmen : "Harem'de bir tarihi yaşatıyoruz"

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bugün Üsküdar Harem'de çok özel bir günü yaşıyoruz. Zannediyorum bu güne kadar böyle bir böyle bir organizasyon olmadı. Klasik otomobiller, klasik Mercedes'ler hepimizin hülyasını, hayalini süsleyen Mercedes'ler. Tabi bunların her biri ayrı bir değer, ayrı bir tarih, ayrı bir hatıra. Burada 107 var 108 kasa var 113, 114, 123, 124 kasalar var meşhur Mercedes'ler. Adeta bu bir yaza veda buluşması. Sağ olsun Klasik Mercedes Kulübü ile birlikte Üsküdar Belediyemiz burada haremde bir etkinlik yapalım istedik. Burada Türkiye'nin dört bir köşesinden dostlarımız var, Bursa'dan, Hatay'dan gelenler var. Dolayısıyla İstanbul'da Harem'de bir tarihi yaşatıyoruz” dedi.

Klasik otomobil tutkunu Kıvanç Altınbay ise, “Öncelikle belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kulüp olarak İstanbul'da böyle bir isteğimiz vardı, farklı illerde yaptık. Sağ olsun belediye başkanımız da kırmadı bizi, bize böyle bir yer açtı, araçlarımız ile toplandık. Her şey için halkımıza açık burası” diye konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • İnşaat maliyetlerinde artış durmadı10 Eylül 2025 Çarşamba 10:54
  • ATM'lerde limitler değişti09 Eylül 2025 Salı 08:48
  • Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması08 Eylül 2025 Pazartesi 10:27
  • TÜİK verilerine göre Ağustos’ta BIST 100 zirvede08 Eylül 2025 Pazartesi 10:19
  • Bakan Işıkhan'dan 'işsizlik' açıklaması06 Eylül 2025 Cumartesi 12:26
  • Altın yine kazandırdı, borsada kayıp büyük06 Eylül 2025 Cumartesi 11:48
  • UİB’in 8 aylık ihracatı 27,6 milyar dolara ulaştı04 Eylül 2025 Perşembe 11:47
  • Eylül ayı kira zammı netleşti03 Eylül 2025 Çarşamba 11:06
  • Ağustos ayının zam şampiyonu ulaşım03 Eylül 2025 Çarşamba 10:55
  • Enflasyon rakamları açıklandı03 Eylül 2025 Çarşamba 10:27
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43