• BIST 11468.07
  • Altın 4996.246
  • Dolar 41.3881
  • Euro 48.8993
  • Bursa 16 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 7 °C

MHP’li Kilci: AKP’liler saçmalamaya başladı

MHP’li Kilci: AKP’liler saçmalamaya başladı

KAYSERİ (CİHAN)- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu’nun 'AKP’li olarak bizler Ülkücüyüz. AKP’li olarak bizler milliyetçiyiz. AKP’li olarak bizler vatanseveriz' şeklindeki sözlerine sert tepki gösterdi. Kilci, Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alan AK Partililerin iyice dengelerini yitirerek saçmalamaya başladığını ifade etti.

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, seçimlerde iktidardan düşen AK Partililerin artık iyice dengelerini yitirerek, saçmalamaya başladıklarını kaydetti. AKP Melikgazi İlçe Başkanı’nın ‘AKP olarak bizler ülkücüyüz’ şeklinde sözler sarf ettiğini hatırlatan Kilci, şunları söyledi: “Türk milliyetçiliğini ve ülkücülüğü ancak buna layık olanlar anlar. Siz önce ayaklar altına aldığınız Türk milliyetçiliğini, başınızın üzerine çıkarın ondan sonra vatan ve millet sevdasından dem vurun. Sizler her sıkıştığınız dönemde ülkücülüğe ve Türk milliyetçiliğine sarılma numarası yapmaktasınız. Yeniden erken seçimin konuşulduğu şu günlerde, yaptığınız bu istismarcılığa milletimiz prim vermeyecektir. Siz milleti aptal mı sanıyorsunuz? Hangi ülkücü ve vatansever, teröristlerle, bebek katilleriyle masaya oturup pazarlık yapmıştır? Millet artık sizin ikiyüzlülüğünüzü gördü ve prim vermiyor. Bunun farkına vardığınız için bu tür söylemlerle hırsızlık düzeninizi devam ettirme peşindesiniz.”

Kilci, gerçek ülkücü ve vatanseverlerin yerinin MHP olduğunu da belirterek, erken seçim olması halinde de bunun bir kez daha anlaşılacağını kaydetti. CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Zekeriya Beyaz toprağa verildi13 Nisan 2022 Çarşamba 16:06
  • İyilik akımına ünlülerden destek12 Nisan 2022 Salı 15:55
  • Başkan Canpolat sözlerini tutuyor12 Nisan 2022 Salı 14:48
  • Kadınların kooperatifleşme bilinci artıyor08 Nisan 2022 Cuma 17:32
  • 2022 Proust Yılı08 Nisan 2022 Cuma 17:09
  • Dünyanın en uzun uyuyan ülkeleri18 Mart 2022 Cuma 10:37
  • Kısa film yarışması başlıyor04 Mart 2022 Cuma 12:58
  • Müzik yarışması heyecanı başlıyor03 Mart 2022 Perşembe 12:51
  • Özbekistan’a 50 bin fidan28 Şubat 2022 Pazartesi 13:18
  • “İş Hayatında Beklentiler”28 Şubat 2022 Pazartesi 12:50
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43