• BIST 9700.17
  • Altın 4054.386
  • Dolar 38.7714
  • Euro 43.4298
  • Bursa 12 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 10 °C

MHP'li Karataş: Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingini gerçekleştireceğiz

MHP'li Karataş: Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingini gerçekleştireceğiz
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Pazar günü Yenikapı’da miting gerçekleştirecek.

İSTANBUL (CİHAN)- Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve beraberindekiler, Pazar günü Yenikapı’da yapacakları miting öncesi alanı gezdi. Ankara’daki bombalı saldırıdan sonra partisinin İzmir mitingini iptal ettiğini söyleyen Karataş,“AKP’nin burada yapmış olduğu mitinglerin üstüne daha büyük bir alan açarak mitingimizi gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet ve İstanbul tarihinin en büyük mitingini gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

MHP’nin İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve beraberindeki partililer Yenikapı’daki miting alanını gezdi. Ankara’daki patlamadan sonra İzmir’deki gerçekleştirilecek olan mitingi iptal ettiklerini belirten Karataş, “Bu mitingi gerçekleştirmedeki amacımız, teröre pabuç bırakmamak. Terörün Türkiye üzerinde oynamış olduğu oyunlara engel olmaktır. Bu süreçte terör topluma bir korku yaratmıştır. Türkiye’nin bölünmesiyle ilgili yaşanan korkuyu ortadan gidermek gerekir. Toplumu, bölünme noktasına taşıyan bir zeminden rahat ve huzura ulaşan bir zemine eriştirmek için mitingimizi Yenikapı’da gerçekleştiriyoruz.” dedi.

'MİTİNGDE ŞARKI YER ALMAYACAK'

Mitinge haksızlığa uğrayan, terörden yılan ve nefret eden, terörün bitmesini isteyenleri davet eden Karataş, “AKP’nin burada yapmış olduğu mitinglerin üstüne daha büyük bir alan açarak mitingimizi gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet ve İstanbul tarihinin en büyük mitingini gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Mitingde, şarkının yer almayacağını dile getiren Karataş, “Çünkü 21 Temmuz itibariyle yaşanan bu olayları, acıları yüreğimize hapsetmişiz. Mitingimiz, bu acılardan dolayı Türk milletine umut, heyecan ve coşku yaratacak, gelecekle ilgili korku ve tereddütleri giderecektir.” ifadelerini kullandı.

'YENİKAPI'DAKİ PLATFORMU KALDIRMIYORLAR'

Yenikapı’da, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve TBMM Başkanı’nın da katıldığı ‘Teröre karşı tek nefes’ mitinginde kullanılan platformun halen kaldırılmadığına dikkat çeken Karataş, “Türkiye’yi babalarının çiftliği görüyorlar. Yenikapı Meydanı’nı kendilerinin malı görüyorlar. Aylar öncesinden miting yapmalarına rağmen halen malzemelerini toplamamışlar. Biz platformu kiralamak istedik, ancak kiraya da vermediler. Onlar mitingi yatay yaptı, biz de dikey yapacağız.” şeklinde konuştu. CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Zekeriya Beyaz toprağa verildi13 Nisan 2022 Çarşamba 16:06
  • İyilik akımına ünlülerden destek12 Nisan 2022 Salı 15:55
  • Başkan Canpolat sözlerini tutuyor12 Nisan 2022 Salı 14:48
  • Kadınların kooperatifleşme bilinci artıyor08 Nisan 2022 Cuma 17:32
  • 2022 Proust Yılı08 Nisan 2022 Cuma 17:09
  • Dünyanın en uzun uyuyan ülkeleri18 Mart 2022 Cuma 10:37
  • Kısa film yarışması başlıyor04 Mart 2022 Cuma 12:58
  • Müzik yarışması heyecanı başlıyor03 Mart 2022 Perşembe 12:51
  • Özbekistan’a 50 bin fidan28 Şubat 2022 Pazartesi 13:18
  • “İş Hayatında Beklentiler”28 Şubat 2022 Pazartesi 12:50
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43