• BIST 9668.36
  • Altın 3996.585
  • Dolar 38.8091
  • Euro 43.2885
  • Bursa 16 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Market devi konkordato istedi

Market devi konkordato istedi
İzmirli Ekomar konkordato talep etti.

Temeli 1975 yılında küçük bir bakkal dükkanında atılan İzmirli Ekomar konkordato talep etti. Mahkeme, şirkete 3 aylık geçici mühlet verdi konkordato komiseri atadı.

BAKKAL DÜKKANI İLE BAŞLADI

Karaduman Ailesine ait Ekomar’ın (Ege Ekomar Alışveriş Merkezleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi) temeli 1975 yılında Menderes ilçesinde küçük bir bakkal dükkanı olarak atıldı. 20 yıl önce şubeleşme yoluna gidene Ekomar, zaman içinde İzmir’in bir çok ilçesinde şube açtı.

Bir süre önce mali sıkıntı yaşamaya başlayan Ekomar ile Hasan Karaduman ve Sezai Karaduman için İzmir Asliye Tic. Mahkemesinde konkordato talepli dava açıldı. Sunulan proje ile birlikte, şirketin yeniden toparlanabileceği kaydedildi.

MAHMEKEME GEÇİCİ SÜRE VERDİ

Mahkeme, Ekomar  ve Karaduman’lar için için üç aylık geçici mühlet verdi. Şirket faaliyetlerinin denetimi için de konkordato komiseri atadı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43