• BIST 10853.49
  • Altın 4420.854
  • Dolar 40.6556
  • Euro 47.0285
  • Bursa 22 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 25 °C

Krone, Gaziantepli nakliyatçılarla buluştu

Krone, Gaziantepli nakliyatçılarla buluştu
Roadshow etkinliğinde Gaziantepli müşterileri ile bir araya geldi.

Avrupa’nın treyler üreticilerinden Krone, Almanya dışındaki tek yatırımı olan İzmir Tire fabrikasında üretilen treylerler ile gerçekleştirdiği Roadshow etkinliğinde Gaziantepli müşterileri ile bir araya geldi.

Krone treylerleri, Gaziantepli nakliyeciler ile Bişirici Restaurant’ta düzenlenen programda bir araya geldi. Krone Trailer International Genel Müdürü Semih Pala, Krone Satış Yöneticisi Ömürden Özacar ve Krone Gaziantep Bölge Temsilcisi Uğur Bilgiç, 300’ün üzerinde katılımcıyı ağırladı. Genel Müdür Semih Pala, “100 yılı aşan tecrübesi ile Avrupa’nın lider treyler üreticileri arasında yer alan Krone Grubu, İzmir’deki fabrikasıyla artık yerli üretim statüsündedir. Şu anda sıkıntılı günlerden geçsek de bunun geçici olduğunu, uzun vadede iyi olacağını düşünüyoruz. Ancak biz Krone olarak Türkiye’ye büyük bir güvenle girdik. Güvenimiz devam ediyor. Türkiye için parlak bir dönemin geleceğini biliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, her zaman zor dönemlerin üstesinden gelmesini bilmiştir. Doğru yerde olduğumuza inanıyoruz ve Türkiye’de büyümek istiyoruz. İzmir’den Orta Doğu ülkelerine ve Kuzey Afrika başta olmak üzere birçok ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Kalite standardımız Almanya’daki üretimle birebir aynıdır. Hedefimiz tüm Türkiye’ye bu Krone kalitesini tanıştırmak.” açıklamasında bulundu.

Pala, Roadshow etkinliği ile müşterilerinin taleplerini dinleme fırsatı bulduklarını belirterek, “Biz satış sonrasına da çok önem veren bir firmayız, çünkü bir müşteriye ürün sattığımızda o müşteri artık bizim sorumluluğumuzda oluyor. Onların talep ve istekleri bizim için önemlidir. Krone olarak satış sonrası ve yedek parça yatırımlarımız konusundaki çalışmalarımız da müşterilerimizin istekleri doğrultusunda devam ediyor.” dedi.

Krone Gaziantep Bölge Temsilcisi Uğur Bilgiç ise “Gaziantep, lojistikte en önemli bölgelerden biri, biz de bu bölgedeki pazar payımızı artırmak istiyoruz. Gaziantep ihracat özelliği ve komşu ülkelere yakınlığı yönünden sınır ticareti açısından önemli bir il. Burada nakliyeye çok büyük ihtiyaç var. Roadshow’la amacımız Krone treylerlerin kalitesini bölgemizdeki nakliyecilerle buluşturmak. Yeni yapılanmamız ile müşterilerimize artık çok daha yakınız. Bir telefonları ile hemen yanlarındayız” diye konuştu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • İşsizlik rakamları açıklandı30 Temmuz 2025 Çarşamba 10:36
  • Bakan Şimşek: Ekonomimiz olumlu döngüye girdi26 Temmuz 2025 Cumartesi 10:45
  • Kredi kartı faiz oranları değişti25 Temmuz 2025 Cuma 11:18
  • Araç sahiplerine kötü haber: LPG'ye zam geliyor24 Temmuz 2025 Perşembe 11:56
  • Hazine ve Maliye Bakanlığından ÖTV açıklaması24 Temmuz 2025 Perşembe 11:40
  • Merkez Bankası faizi 300 baz puan düşürdü24 Temmuz 2025 Perşembe 10:26
  • Türk somonunda ihracat hedefi!21 Temmuz 2025 Pazartesi 13:13
  • Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı başladı21 Temmuz 2025 Pazartesi 12:09
  • Yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 29,66 oldu21 Temmuz 2025 Pazartesi 10:26
  • Yapılandırmada yeni dönem19 Temmuz 2025 Cumartesi 10:51
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43