• BIST 11180.51
  • Altın 4867.107
  • Dolar 41.2966
  • Euro 48.9442
  • Bursa 26 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 18 °C

Kerimcan işinden oldu

Kerimcan işinden oldu
Başı dertten kurtulmuyor
Geçtiğimiz günlerde Samsun'da sahne aldığı sırada çıkan arbedede ağır yaralanan sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz'ın başı dertten kurtulmuyor... Durmaz uğradığı saldırının arından, son zamanlarda jüri üyeliği yapmaya başladığı stil yarışmasının koltuğundan kaldırıldı.
 
Geçtiğimiz günlerde bir AVM'de bulunan eğlence merkezi tarafından konser için Samsun'a davet edilen Durmaz, konser sırasında bir grup tarafından saldırıya uğramıştı. Henüz saldırının şokunu üzerinden atamayan Durmaz şimdi de işinden oldu.
 
JÜRİ ÜYELİĞİNE SON VERDİLER
 
Son zamanlarda bir televizyon kanalında yayınlanan stil yarışmasında jüri koltuğuna oturan Kerimcan Durmaz, saldırının ardından kanalın yönetimi tarafından jüri üyeliğinden çıkarıldı. Kerimcan Durmaz, bugün yayınlanacak "bant" bölümden sonra ekrana çıkmayacak.
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43