• BIST 11294.48
  • Altın 4902.381
  • Dolar 41.3339
  • Euro 48.5636
  • Bursa 13 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 12 °C

Jennifer Lopez''den Antalya paylaşımı

Jennifer Lopez''den Antalya paylaşımı
Jennifer Lopez konserini "Teşekkürler Antalya" ve "Türkiye'de muhteşem şov" notuyla paylaştı

Türkiye turnesi kapsamında 2 bin 500 kişiye konser veren Jennifer Lopez, 7 yıl aradan sonra adeta Antalya'yı salladı. JLO konserini sosyal medya üzerinden "Teşekkürler Antalya" ve "Türkiye'de muhteşem şov" notuyla paylaştı. 

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, Antalya Regnum Carya’da konser verdi. Müziğin divası JLO, 7 yıl aradan sonra verdiği konserle izleyenlere muhteşem anlar yaşattı. Siyaset, iş, cemiyet ve sanat hayatının ileri gelen isimlerinin katıldığı konserle çok konuşulacak bir performansa imza attı. Uzun süre sonra tekrar Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Jennifer Lopez “Ülkenizi çok özlemişim. Antalya’yı da çok seviyorum” dedi. 

JLO'nun 2 saat sahnede yer aldığı konsere Erkan Kolçak Köstendil ve eşi Cansu Tosun, Enis Arıkan, Aslı Kızmaz, Meryem Uzerli, Anıl-Pelin Akil ve Dilan Tatlıses'in yanı sıra Antalya Spor'un tüm takım oyuncuları ve yönetimiyle dünyaca ünlü futbol kulübü Real Madrid'in eski futbolcu Clarence Seedorf katıldı. 

 

Antalya'da JLO'ya özel catwalk alanı 

JLO için özel tasarlanan sahnede ona özel bir catwalk alanı oluşturuldu. Isparta’da özel olarak yetiştirilen beyaz güller getirtildi ve ünlü şarkıcının sahnesini ve kulisini süsledi. Salon 2 bin kişi kapasiteli olmasına karşın, konseri 2 bin 500 kişi izledi. JLO konser öncesi sahnede 75 dakika kalacağı belirtti. Ne var ki seyirci coşkulu olunca süre uzadı ve Jennifer tam 2 saat sahnede kaldı. JLO, konser boyunca 6 kıyafet giydi. Turne kapsamında verdiği konserlerinde genelde aynı kıyafetleri giyen JLO, yine Versace tasarımlarıyla sahnedeydi. 50 yaşındaki JLO, kızı Emme Anthony'le sürpriz bir şarkısına düet yaptı. 

"Türkiye'de muhteşem şov" 

JLO'nun konser sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da herkesin ilgisini çekti. Konserde ön taraflarda yer alan hayranlarının yanına giderek ellerini tutan JLO, bu anları instagram hesabından paylaştı. JLO "Şarkı söyleyeceğiz, dans edeceğiz, bu benim doğum günüm" diyerek Antalyalılara hitap ettiği anları da, Antalya'da muhteşem şov notuyla paylaştı. 

JLO konser sonrası dinlendikten sonra, otelin sahilinden de paylaşımlarda bulundu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Hande Erçel Osmanlı sultanı imajıyla görenleri büyüledi16 Eylül 2025 Salı 13:16
  • Münir Özkul'un hayat arkadaşı hayatını kaybetti08 Ağustos 2025 Cuma 10:56
  • Nuri Alço, Ahmet Mekin'i Ziyaret Etti30 Haziran 2025 Pazartesi 10:08
  • Nihal Candan hayatını kaybetti21 Haziran 2025 Cumartesi 10:48
  • İnci Manço son yolculuğuna uğurlandı18 Haziran 2025 Çarşamba 18:58
  • Demet Akalın’ın acı günü02 Haziran 2025 Pazartesi 11:23
  • İlhan Şeşen hayatını kaybetti26 Mayıs 2025 Pazartesi 16:46
  • Şarkıları milyonlarca kez dinlendi13 Mayıs 2025 Salı 10:22
  • Nisan 2025’te En çok konuşulan diziler09 Mayıs 2025 Cuma 09:52
  • Ali Ekber Çiçek anıldı07 Mayıs 2025 Çarşamba 10:18
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43