• BIST 9541.3
  • Altın 4046.668
  • Dolar 38.7803
  • Euro 43.3716
  • Bursa 14 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

İzmir'de vurulan genç 5 gün sonra hayatını kaybetti

İzmir'de vurulan genç 5 gün sonra hayatını kaybetti
İzmir'in Bornova ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada yaralanan 24 yaşındaki Sedat Temel 5 gün sonra hayatını kaybetti.

İzmir'in Bornova ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada yaralanan 24 yaşındaki genç 5 gün sonra hayatını kaybetti.

Şirinyer semtinde esnaflık yapan Sedat Temel ile işyerini sattığı öğrenilen E.K. ve L.A. arasında geçen perşembe akşamı alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.

İddiaya göre, tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonrası ayrılan iki gruptan Sedat Temel, kardeşleri ile birlikte taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı. Taksiyle evlerine doğru giden Sedat Temel ve kardeşlerinin yolunu Kızılay Mahallesi Aşık Veysel Rekreasyon alanı yakınlarında kesen 2 kişi, yanlarındaki tabanca ile taksi içerisindeki Sedat Temel'e ateş ederek kaçtı.

Ağır yaralanan Temel, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Temel, tedavi gördüğü hastanede 5 gün sonra hayatını kaybetti. Sedat Temel'in katil zanlıları 24 yaşındaki E.K. ve 25 yaşındaki L.A., polis tarafından gözaltına alındı.

İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43