• BIST 11341.9
  • Altın 5972.467
  • Dolar 42.7981
  • Euro 50.141
  • Bursa 8 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 6 °C

İşsizliğin önlenmesi için küçük ölçekli işletmeler desteklenmeli

İşsizliğin önlenmesi için küçük ölçekli işletmeler desteklenmeli
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Gaziantep milletvekili adayı Osman Demirci (soldan ikinci), seçim çalışmaları kapsamında, Düztepe Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti.

GAZİANTEP (CİHAN)- Halkların Demokratik Partisi (HDP) Gaziantep milletvekili adayı Osman Demirci, ekonomide önemli bir yere sahip olan küçük ölçekli işletmelerin desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Demirci, seçim çalışmaları kapsamında, Düztepe Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti. Esnafın omzundaki vergi yükünü azaltacaklarını belirten Demirci, az kazanandan az, çok kazanandan çok prensibi ile vergi adaletini sağlayacaklarını ifade etti. Gaziantep’in aynı zamanda bir esnaf şehri olduğunu dile getiren Demirci, “Küçük ölçekli işletmeler istihdamın artması ve işsizliğin önlenmesine önemli katkı sunuyor. Bugün büyük ölçekli firmalara baktığımızda, geçmişte çoğunun küçük ölçekli işletme olduğunu görürüz. Bu nedenle esnafın ve küçük ölçekli işletmelerin desteklenmesi güçlü bir ekonomi ve toplumsal barış açısından büyük önem arz ediyor.” şeklinde konuştu.
CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43