• BIST 9668.36
  • Altın 3996.585
  • Dolar 38.8091
  • Euro 43.2885
  • Bursa 20 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Hiç doğum yapmamış gibi

Hiç doğum yapmamış gibi
Bir süre önce ikinci kez anne olan model Abbey Clancy, iki çocuğu ve annesiyle birlikte tatilin keyfini çıkarıyor.

Futbolcu Peter Crouch ile evli olan 29 yaşındaki Abbey Croch, İspanya'nın tatil cenneti Mallorca'da bir yandan denizin ve güneşin tadını çıkarırken annelik görevlerini de geri plana atmadı.

 

Denize girip güneşlenme saatlerini bile 11  haftalık kızı Liberty'ye göre ayarlayan Crouch, bu kadar kısa zamanda eski formuna dönmesiyle de dikkat çekti.

Sophia adında 4 yaşında bir kızı daha olan Abbey Crouch, Liberty'nin doğumundan iki hafta sonra bir çekim için kamera karşısına geçmiş ve bir firmanın mayolarını tanıtmıştı.

Abbey Crouch'un tatildeki en büyük yardımcısı annesi Karen. Genç kadının annesi de yaşına göre kusursuz olan görüntüsüyle dikkat çekti.

Kocası Peter Crouch'un eşlik edemediği tatilde Abbey Crouch'un yanında annesinin yanı sıra erkek kardeşi de bulunuyor.

Crouch, bir ara kızı Liberty'yi alarak kendisi gibi yeni doğmuş bebek sahibi genç arkadaşıyla erkek kardeşinin objektifine poz verdi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43