• BIST 9143.2
  • Altın 4109.685
  • Dolar 38.5813
  • Euro 43.8175
  • Bursa 28 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 21 °C

Haluk Levent'in konser davetine yanıtı

Haluk Levent'in konser davetine yanıtı
Haluk Levent’ten Ukrayna’nın konser davetine ‘yeri Filistin olsun’ yanıtı...

Sanatçı Haluk Levent, Ukrayna Büyükelçiliği’nin kendisine Jamala ile ortak konser teklifinde bulunması üzerine “Kesinlikle. Seve seve. Hem Ukrayna halkı için söyleyelim hem de iki yüzlü batının unuttuğu Ortadoğu halkları için söyleyelim. Yeri de Filistin olmalı” cevabını verdi.   

2016 yılında Eurovision şarkı yarışmasında birinci olan Kırım Türkü şarkıcı Jamala, Ukrayna’dan gelerek Türkiye’ye sığınmıştı. Ukrayna Büyükelçiliği, Haluk Levent’e Jamala ile ortak konser teklifinde bulunarak, “Eurovision 2016 birincisi Jamala, Rusya’nın sürdürdüğü savaştan dolayı iki çocuğuyla birlikte Türkiye'ye geldi. Ukrayna halkı için başlattığımız yardım kampanyamıza destek olmak adına bir konserde Jamala ile barış ve özgürlük şarkıları söylemek ister misiniz?” açıklaması yapılmıştı. 

Sanatçı Haluk Levent’in cevabını sosyal medya hesabı üzerinden ekip arkadaşları duyurdu. Twitter’dan haberi duyuran ekip Levent’in şu ifadeleri kaydettiğini aktardı: “Kesinlikle. Seve seve. Hem Ukrayna halkı için söyleyelim hem de iki yüzlü batının unuttuğu Ortadoğu halkları için söyleyelim. Yeri de Filistin olmalı. Şarkılar insan ayrımı yapmaz. Şarkılar sınır dinlemez. Bu konser bence çok güzel olur.” 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43