• BIST 11220.5
  • Altın 4862.89
  • Dolar 41.3762
  • Euro 48.671
  • Bursa 25 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Görkemli Bir Defile İle Tanıttı

Görkemli Bir Defile İle Tanıttı
​Ünlü tasarımcı Emre Erdemoğlu,

İstanbul Fashion Week kapsamında "AYSEL" adını verdiği, siyah ve kırmızının,beyaz ile buluştuğu 2018 İlkbahar /
Yaz koleksiyonunu muhteşem bir defile ile tanıttı.


İSTANBUL MODA HAFTASINDA GÖKHAN TÜRKMEN DE PODYUMA ÇIKTI!
 

İstanbul Fashion Week 2018 kapsamında gerçekleşen Emre Erdemoğlu defilesi Zorlu Center'da iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simalarının katılımıyla gerçekleşti.

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen EİB Moda Tasarım Yarışması'nda kazandığı ödül sonrasında Ulusal ve uluslararası birçok yarışmada ödül sahibi olan başarılı tasarımcı Emre Erdemoğlu'nun 2018 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nda Aysel Gürel'in 15 şarkısı resmedilerek koleksiyona işlendi. Tüm detaylarda şarkı içerisinde geçen ve Erdemoğlu'nun en önemsediği sözler nakış, baskı, işleme ve dokuma teknikleriyle koleksiyonun bütününde kullanıldı.

Büyük bir Aysel Gürel hayranı olan tasarımcı, Aysel'in şarkılarını ayrıca print tekniğiyle tüm koleksiyonun iç detaylarında kullandı. El işlemesi dantel kabanlar, print desenli kimonolar, röpteşambır formlar, oversize nakışlı kabanlar, boncuk işlemeler, 70'ler stili kare kemik gözlükler, kıpkırmızı uzun el örmesi saçaklı kemerler ve muhteşem rugan ayakkabılar defilede izleyenleri büyüleyen parçalar arasındaydı.

Ocak ayında İtalya'da yeni koleksiyon lansmanını gerçekleştirecek olan başarılı tasarımcı, büyüleyen defilesini sahnede Gökhan Türkmen ile yürüyerek bitirdi. Defileyi Keremcem, Soner Sarıkabadayı, Rober Hatemo, Emre Kaya , Zeynep Mansur,Yiğit Dikmen gibi ünlü isimlerin yanı sıra büyük bir davetli kitlesi izledi.

Koreografisini Öner Evez'in üstlendiği defilenin müzikleri Oben Budak imzası taşıdı. Styling de Alexander Kokoskeriya ile çalışan başarılı modacı davetlilerden her zamanki gibi tam not aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Hande Erçel Osmanlı sultanı imajıyla görenleri büyüledi16 Eylül 2025 Salı 13:16
  • Münir Özkul'un hayat arkadaşı hayatını kaybetti08 Ağustos 2025 Cuma 10:56
  • Nuri Alço, Ahmet Mekin'i Ziyaret Etti30 Haziran 2025 Pazartesi 10:08
  • Nihal Candan hayatını kaybetti21 Haziran 2025 Cumartesi 10:48
  • İnci Manço son yolculuğuna uğurlandı18 Haziran 2025 Çarşamba 18:58
  • Demet Akalın’ın acı günü02 Haziran 2025 Pazartesi 11:23
  • İlhan Şeşen hayatını kaybetti26 Mayıs 2025 Pazartesi 16:46
  • Şarkıları milyonlarca kez dinlendi13 Mayıs 2025 Salı 10:22
  • Nisan 2025’te En çok konuşulan diziler09 Mayıs 2025 Cuma 09:52
  • Ali Ekber Çiçek anıldı07 Mayıs 2025 Çarşamba 10:18
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43