• BIST 11048.11
  • Altın 4832.214
  • Dolar 41.3
  • Euro 48.7564
  • Bursa 20 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C

Fettah Can Bursa'da sahne aldı

Fettah Can Bursa'da sahne aldı
Fettah Can, Bursalılara müzik keyfi yaşattı...

Ünlü şarkıcı Fettah Can, Bursa'da sahne aldı. Sevilen şarkılarının yanı sıra sevdiği şarkıları da seslendiren Can, Bursalılara müzik keyfi yaşattı. 

Bursa haber... 

Bursalı sanatçı Fettah Can, Bursa'da bir mekanda sahne alarak dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Geçmişten günümüze sevilen şarkılarını seslendiren Can, sık sık kendisini dinlemeye gelen Bursalılar ile sohbet etti. Konserine ‘Sen En Çok Aşksın' şarkısı ile dinleyicileri selamlayan Can, ‘Memleketimde olmaktan dolayı çok mutluyum.

Harika bir akşam geçireceğiz. Bu akşam sizin sevdiğiniz, benim de sizin sevdiğinizi bildiğim şarkıları söyleyeceğiz. Sadece kendi yazdığımız şarkılar değil, dinlediğimde keşke bende yazsaydım dediğim şarkıları da seslendireceğiz. İyi seyirler.' diyerek ‘Işıklı Yol' şarkısını seslendirdi. 

Şarkı aralarında dinleyicilere şarkıların hikayelerinden bahseden Fettah Can, ‘Siyah İnci' şarkısının hikayesini anlattı. Can; ‘Şarkıyı ilk çıkarttığım zaman pek ilgi görmemişti. Daha sonrasında Youtube'da paylaştım. Kendi kendine parladı şarkı ama ben biliyorum ki hikayemin başladığı yer Bursa'dır. Bu şarkının patlamasının sebebi de Bursa'dır. Yıllar sonra aranjörümüz aynı zamanda şefimiz yeni bir aranjman yaptı, onu çıkarttık. Siz hangi şarkı olduğunu belki biliyorsunuzdur.' diyerek seslendirdi. 

Fettah Can; ‘Müzik tarihinde yazılan en iyi şarkılardan biridir. Alper Narman, Sezen Aksu ve bana ait bir şarkıdır. Kendimi ya da şarkıyı kayırmıyorum ama gerçekten çok iyi bir şarkıdır.' diyerek ‘Duvar' şarkısını seslendirdi. 

Fettah Can, dillere pelesenk olan ‘Özledim' şarkısını ise şu şekilde anlattı; ‘Bizim ruhumuzun en derinliklerine kadar işlemiş bir şarkı. Sadece bizim ülkemizde değil birkaç ülkede var bu durum. Yazmaya başladığımda da şöyle bir şey söylemiştim ‘Burada yandık', harbiden de yandık.' diyerek ‘Özledim' şarkısını seslendirdi. 

Yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan Bursalı sanatçı Fettah Can, hemşehrilerine unutulmaz bir gece yaşattı. 

Etiketler: , , , , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Münir Özkul'un hayat arkadaşı hayatını kaybetti08 Ağustos 2025 Cuma 10:56
  • Nuri Alço, Ahmet Mekin'i Ziyaret Etti30 Haziran 2025 Pazartesi 10:08
  • Nihal Candan hayatını kaybetti21 Haziran 2025 Cumartesi 10:48
  • İnci Manço son yolculuğuna uğurlandı18 Haziran 2025 Çarşamba 18:58
  • Demet Akalın’ın acı günü02 Haziran 2025 Pazartesi 11:23
  • İlhan Şeşen hayatını kaybetti26 Mayıs 2025 Pazartesi 16:46
  • Şarkıları milyonlarca kez dinlendi13 Mayıs 2025 Salı 10:22
  • Nisan 2025’te En çok konuşulan diziler09 Mayıs 2025 Cuma 09:52
  • Ali Ekber Çiçek anıldı07 Mayıs 2025 Çarşamba 10:18
  • Tarkan’ın annesi Neşe Tevetoğlu yaşamını yitirdi16 Nisan 2025 Çarşamba 15:07
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43