• BIST 13292.93
  • Altın 6234.42
  • Dolar 47.5143
  • Euro 54.701
  • Bursa 21 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C

Eşref Kolçak yeniden hastaneye kaldırıldı

Eşref Kolçak yeniden hastaneye kaldırıldı
Eşref Kolçak Bursa'da yeniden hastaneye kaldırıldı

 Bursa’nın Gemlik ilçesinde oturan ve önceki gün evinde rahatsızlanan sanatçı Eşref Kolçak, yeniden hastaneye kaldırıldı.

Gemlik Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatan Kolçak’ın durumunun iyi olduğu ve bir gün sonra normal odaya çıkartılacağı öğrenildi. 

Bursa haber...

Bursa’nın Gemlik ilçesinde ikamet eden Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından 92 yaşındaki Eşref Kolçak, evinde rahatsızlandı. Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ünlü oyuncu, yoğun bakıma alındı. Burada doktorlar tarafından mama ile beslendiği öğrenilen Kolçak’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kolçak’ın yarından itibaren normal odaya çıkacağı ifade edildi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43