• BIST 10276.88
  • Altın 2390.165
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.8713
  • Bursa 17 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Eco Love Fest fuarına büyük ilgi

Eco Love Fest fuarına büyük ilgi
"Eco Love Fest" etkinliği ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü...

Zorlu Center, Akıllı Hayat 2030 stratejisi doğrultusunda sürdürülebilirliği bir iş yapış biçimi haline getirerek sunduğu yeni nesil yaşam alanlarıyla misafirlerinin hayatını iyileştirmeye ve yeni deneyimler sunmaya devam ediyor. 

Bu kapsamda Zorlu Center, geçen yıl ilkini düzenlediği ve üç ödüle layık görülen “Eco Love Fest”’in bu yıl ikincisini 14-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdi. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak hedefiyle proje ve çalışmalarını sürdüren Zorlu Center’ın düzenlediği “Eco Love Fest”te ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Dünyaya saygılı markaların yer aldığı açık havada alışveriş keyfini çıkaran ziyaretçiler, aynı zamanda ekolojik atölyeler, alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak katıldığı sürdürülebilirlik söyleşileri, sürdürülebilir film gösterimleri, sanat ve doğa ilişkisinde ekolojik yaklaşıma örnek Tree mapping Digital Art Show, ekolojik atölyeler ve konserler dahil birçok etkinliğe katılma imkanı buldu. 

Zorlu Gayrimenkul Pazarlama Müdürü Dr. Nur Ziyaoğlu Aytekin: Sürdürülebilirlik odaklı farkındalık yaratan projelerimizle sektöre rol model oluyoruz

Zorlu Gayrimenkul Pazarlama Müdürü Dr. Nur Ziyaoğlu Aytekin, Zorlu Center olarak grubumuzun Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik strateji çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hedefimiz; toplum yararını gözeten ve farkındalık yaratan projelerimizle ziyaretçilerimize farklı, keyifli ve sürdürülebilir değer yaratacak deneyimler sunmak ve yaşatmak.

Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Eco Love Fest’in de sürdürülebilirlik konusunda daha fazla farkındalık yarattığına inanıyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da etkinliğimize ilgi yüksekti. Bu projeyi uzun yıllar devam ettirmeyi arzu ediyoruz. Bunun yanı sıra Zorlu Center olarak sürdürülebilirlik odaklı akıllı ve yenilikçi faaliyetlerimizle farkındalık yaratan etkinlik ve projelerimize devam edeceğiz” dedi. 

Tree Mapping Show ile ziyaretçiler çok özel bir deneyim yaşadı  

‘Eco Love Fest’ kapsamında doğaya ve ağaçlara verilen önemin vurgulandığı Tree Mapping Show ile Zorlu Center misafirleri farklı bir deneyim yaşadı. Dijital olanaklar, sanılanın aksine, ormanın ruhunu duyabilmemize yardımcı olabilir mi? Görünmeyeni görünür kılabilir mi? Doğa ile yeni bir bağ kurmamıza aracı olabilir mi? sorularına cevap niteliğindeki Tree Mapping Digital Art Show - “Ağacın Nefesi” çalışması, Zenger sanatçılarından Ali Aşkın Elibol’un kreasyonu ile gerçekleşti. Çalışmada Berkay Daver yaratıcı kodlama ile Güneşin Aydemir metin yazarlığı ve sesi ile yer aldığı gösteride müzik ve görseller, metin komutları aracılığıyla görüntüler oluşturan yapay zeka ortamında İdil Acim tarafından üretildi. 

Ayrıca Zorlu Center misafirleri, sound artist Selim Siyami Sümer ile birlikte bitkilerin biyoelektrik sinyallerinden üretilen nota ve ritm akışına filtreler uygulanarak gerçekleştirilecek ses tasarımlarına farklı bir deneyimle tanık oldu.

Sürdürülebilir Pazar’da Doğaya saygılı markalar yer aldı

Festivalin en ilgi çekici etkinliklerinden biri de sürdürülebilirliği odağına alana markaların yer aldığı Sürdürülebilir Pazar oldu. Sürdürülebilir Pazar’da, Alakok, Bodrum Ecoprint, Dogist, Eataly, Geleneksel Pazar, Lindos, Mah-Roc, Soapy Co., Yelim Özdinç, Krijen, Y.woodstudio, Zorlu Enerji & Alaşehir Kadın Koop. ve Linens yer aldı.

Ekolojik atölyeler ve Sürdürülebilirlik söyleşileri ile ziyaretçiler keyifli dakikalar geçirdi

Alanında  uzman isimlerin konuşmacı olarak katıldığı sürdürülebilirlik söyleşileri, çocuklar ve yetişkinler için ekolojik atölyeler, zengin bir içerikle Zorlu Center ziyaretçilerini keyifli ve bir o kadar farkındalık yaratacak etkinlikler ile keyifli anlar yaşadı. Sıfır Atık Mutfak Atölyesi, ECO Print Atölyesi, Krijen-Vücut Nemlendiricisi Yapımı Atölyesi, Mah-Roc- Tişörtlerden Çantaya İleri Dönüşüm Atölyesi, Dogist ile Recycle- Tasmanı Kendin Tasarla Atölyesi, Lindos - Doğal Temizlik Ürünü Yapımı Atölyesi ve Soapy Co.-Doğal Tonik Yapımı atölyesi büyük ilgi gördü.

Etiketler: , , , , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Çiğ süt üretimi azaldı02 Mayıs 2024 Perşembe 09:25
  • Tarım sektörü alarm veriyor01 Mayıs 2024 Çarşamba 14:10
  • Yurt dışında ilgi gören Türk ürünleri01 Mayıs 2024 Çarşamba 13:59
  • Tarımsal kredi kararı yayımlandı01 Mayıs 2024 Çarşamba 10:35
  • İDMA İstanbul kapılarını açtı01 Mayıs 2024 Çarşamba 07:46
  • Karahan'dan enflasyon açıklamaları30 Nisan 2024 Salı 15:23
  • Hizmet Üretici Fiyat Endeksi arttı30 Nisan 2024 Salı 10:56
  • Dış ticaret açığı azaldı30 Nisan 2024 Salı 10:33
  • Tavuk eti ihracatına sınırlama30 Nisan 2024 Salı 10:22
  • Beyaz et ihracatı geriledi30 Nisan 2024 Salı 09:44
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78