• BIST 10045.74
  • Altın 2383.337
  • Dolar 32.4134
  • Euro 34.5567
  • Bursa 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Canlı Barbie, İstanbul’da ameliyat oldu

Canlı Barbie, İstanbul’da ameliyat oldu
İsveçli manken Pixee Fox, 18. estetiğini İstanbul'da yaptırdı.

"Barbie" bebeğine benzemek için altı kaburgasını aldıran ve 17 kez estetik ameliyat geçiren İsveçli manken Pixee Fox, 18. estetiğini İstanbul'da yaptırdı. "Örümcek ağı estetiği" olarak tanımlanan operasyon sonrası konuşan genç manken, "Sonrasında birçok planım var. İleride beni çok göreceksiniz." dedi.

Hayranı olduğu çizgi film karakterine benzemek için birçok estetik operasyon geçiren "Barbie" lakaplı manken Pixee Fox, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmişti. 17 kez estetik ameliyatı olan İsveçli mankenin 18'inci operasyonu Op. Dr. Bülent Cihantimur tarafından geliştirilen örümcek ağı tekniği ile estetik operasyon geçirdi. Barbie bebeğe benzemek uğruna bugüne dek 700 bin liraya yakın para harcayan Fox, en son operasyonunu gözlerinin çizgi film karakteri gibi görünmesi için geçirmişti. Operasyon öncesi çok heyecanlı olduğu görünen Fox, ileride beni çok göreceksiniz diyerek, ameliyatların devam edeceğini belirtti.

ÇOCUKLUKTAN GELEN BARBİE HAYRANLIĞI

Barbie hayranlığının çok küçük yaşlarda başladığını söyleyen İsveçli manken Pixee Fox, serüvenini şöyle anlattı: "Tüm bunlar ben çok küçükken başladı. Küçükken kıvrımlı hatlara çok ilgim vardı. Çizgi film karakterleri çizerdim. 2009'da modellik yapamaya başladım. Aynada gördüğümle kafamdaki beden uyuşmuyordu. "Ben artık istediğim gibi gözükmek istiyorum" dedim. Böylelikle bir serüvene başladım. Bu ameliyatlara karar vermem birkaç yılımı aldı. Sonra yapmak istediğimin gerçekten bu olduğuna emin oldum ve bu serüvene büyük ameliyatlarla birlikte devam ettim."

İLK OPERASYON BURUN AMELİYATI

Barbie'ye benzeme serüveninin ilk olarak burun ameliyatıyla başladığını söyleyen Fox, "Bir çizgi film karakteri ve peri gibi küçücük bir burnum olsun istiyordum. Bunu göğüs ve göz kapağı ameliyatları takip etti." dedi. Op. Dr. Bülent Cihantimur'un geliştirdiği örümcek ağı estetiğini tercih etme nedeninin doğallık olduğunu vurgulayan Fox, "Benim için doğallığın çok önemi var. Çünkü bir çizgi film karakterine benzemeye çalışıyorum. Bu nedenle gergin ve genç gözüken bir cilt oldukça önemli. Bu nedenle bu operasyonu seçtim." diye konuştu.

YÜZ GERME İŞLEMİ AMELİYATSIZ GERÇEKLEŞİYOR

Operasyonu gerçekleştiren Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, kendi geliştirdiği teknik hakkında bilgi verdi. Pixee Fox'un estetik cerrahi ile ilgili tüm dünyada bir fenomen haline geldiğini söyleyen Cihantimur, "Örümcek ağı estetiği benim geliştirdiğim bir teknik. Ameliyatsız yüz sıkılaştırma tekniği. Fox'un yaratmaya çalıştığı karakter de daha yumuşak, genç ve sevimli bir karakter olduğundan abartılı olmayan ve doğal sonuç ortaya çıkaran bir sonuç arzu ettiğinden kendisi tekniği inceledi ve bugün burada. İnsanların bu tekniği sevmesinin en önemli nedeni sonucun doğal olması. Yüz gerdirme tekniklerinde yüz gerdirilirken, yana doğru veya yukarıya doğru çekiliyor. Yüzü yeniden eski dolgunluğuna eriştirmek için içinde bir madde enjekte ediliyor. Bunda ortaya çıkan sonuçlar yüzün yapısında doğal olmayan görüntülere neden oluyor. Bu nedenle insanlar ondan uzaklaştı. Örümcek ağı yüzü sıkılaştırarak, kişiyi eski genç haline döndürdüğünden, insanlar daha çok sevdi." dedi.

40 DAKİKADA DOĞAL GÖRÜNÜM

Yaşlanma sürecinin 25 yaştan itibaren başladığını vurgulayan Op. Dr. Bülent Cihantimur, "İnsanlar sosyal medyadan çok genç neden bu operasyon yapılıyor tepki gösterdi. Ancak, 25 yaşından itibaren yaşlanma süreci başlıyor. Vücut kendi kendini yenileyemiyor. Bu nedenle de takviye yapmak gerekiyor. Aslında kişi ne kadar genç ise sonuç da o kadar mükemmel oluyor. Pixee'de de çok güzel sonuç ortaya çıkacak." diye konuştu.

Uygulamanın ortalama 40 dakika sürdüğünü söyleyen Op. Dr. Cihantimur, "Cildin altına bir iğne yardımıyla bir ip yerleştiriyoruz. O ipleri cildin altında birbirine bağlıyoruz. Tekniği ilk uygulamaya başladığımızda Türk hanımları el oyası estetiği adını vermişlerdi. Aslında çok doğru bir tanımlama ve el oyasına benzer bir teknik. O ağı cildin altında örebilirsiniz, sıkılaştırma etkisi o zaman meydana geliyor. Sonuç o zaman ortaya çıkıyor. Çünkü, ip orada eriyor. 6 ay içinde erimesini bekliyoruz. O ip hastanın dokularının kalitesine bağlı olarak yıllarca kalıcı. Uygulamadan hemen sonra makyaj yapıp normal hayatına devam edebilecek." ifadelerine yer verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Ozan Orhon, doğum gününü kutladı05 Nisan 2024 Cuma 12:28
  • Türker İnanoğlu toprağa verildi04 Nisan 2024 Perşembe 15:26
  • Kadıköy rıhtımda Kalben rüzgarı03 Nisan 2024 Çarşamba 10:21
  • Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı28 Mart 2024 Perşembe 13:45
  • Dilan Polat, Nez Demir’i affetti28 Mart 2024 Perşembe 13:39
  • Ajda Pekkan'dan stadyum konseri26 Mart 2024 Salı 11:41
  • Kalben Avrupa'yı fethetti26 Mart 2024 Salı 10:25
  • Yeni şarkı Sezen Aksu'dan25 Mart 2024 Pazartesi 11:19
  • 'Sırrını Biliyorum'a Bursa'da samimi gala20 Mart 2024 Çarşamba 10:48
  • Wilma Elles Hindistan’a açılıyor18 Mart 2024 Pazartesi 12:39
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78