• BIST 9701.55
  • Altın 3967.278
  • Dolar 38.7376
  • Euro 43.3139
  • Bursa 10 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 9 °C

Cami tuvaletinde rehine krizi

Cami tuvaletinde rehine krizi
Pendik'te yüzü maskeli, pompalı tüfekli bir kişi, bir banka şubesinde soygun gerçekleştirdi.

Pendik'te yüzü maskeli, pompalı tüfekli bir kişi, bir banka şubesinde soygun gerçekleştirdi. 35 bin lirayı alıp kaçan şahıs, polisin takip etmesi üzerine cami tuvaletinde bir kişiyi rehin aldı. Polisin soyguncuyu ikna çalışmaları sürüyor.

Alınan bilgiye göre, Pendik'te bir banka şubesine gelen yüzü maskeli şahıs, elindeki pompalı tüfekle güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Güvenlik görevlisinin silahını da alan şahıs, bankadan 35 bin lira alarak kaçtı. İhbar üzerine takibe başlayan polis, soyguncuyu Fevzi Çakmak Mahallesi'nde sıkıştırdı. Şahıs, Anibal Sokak'taki Ulu Cami'ye kaçtı. Burada tuvalete giren soyguncu, bir kişiyi silahla rehin aldı. Cami çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, şahsı ikna etmek için yoğun çaba sarf etti.

Görgü tanıkları, şahsın banka soygunu yaptığını, polisin takip etmesi üzerine de cami tuvaletine kaçarak bir kişiyi rehin aldığını söyledi. Görgü tanığı, "Rehin aldı dediler, Herkes kaçtı . Daha sonra polisler geldi zaten. Pompalı silahı vardı, iki el ateş etti." dedi. Polisin ikna çabaları sürüyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43