• BIST 9293.97
  • Altın 4330.85
  • Dolar 39.4048
  • Euro 45.6789
  • Bursa 27 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 22 °C

Bir YGS intiharı daha!

Bir YGS intiharı daha!
Sınava 3 dakika geç gittiği için alınmayan genç, bileklerini kesti
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, 21 yaşındaki B.Ç., bileklerini keserek intihara kalkıştı. Gencin anneannesi, B.Ç.'nin YGS'ye 3 dakikayla giremediği için bunalıma girdiğini söyledi.
 
Gümbet Mahallesi Oramiral Kemal Kayacan Sokak'taki evinde anneannesi M.K. ve annesi N.Ü. ile yaşayan B.Ç., bugün öğlende mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla odasına geçip bileklerini kesti. Annesi ve anneannesinin kanlar içinde bulup müdahale ettiği B.Ç. için eve sağlık ekipleri çağrıldı. Sinir krizi geçiren B.Ç. ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
DHA'nın haberine göre, tedaviye alınan ve durumu iyi olan B.Ç.'nin polise verdiği sözlü ifadesinde, "3 dakikayla hayatım bitti. Aylarca bu sınava hazırlanmıştım. Çok başarılı olacağıma inanıyordum. O günden beri kendime gelemiyorum. Yaşama heyecanımı yitirdim. Kimse yaptığım olaydan sorumlu değil. Sevdiklerimi üzdüğüm içinde üzgünüm" dediği öğrenildi.
 
Anneanne M.K. ise, "Torunum 3 dakikayla sınavı kaçırdı. Çok iyi hazırlanmıştı, hayalleri vardı. Ancak okula vardığımızda uzun kuyruk nedeniyle 3 dakikayla sınava giremeyince perişan oldu. O günden beri evden dışarı adımını atmadı. Çok ikna etmeye çalıştık. Gelecek yıl yine girersin dedik. İngiltere'ye akrabasının yanına göndermeye çalıştık, kabul etmedi. İçine kapandı böyle bir delilik yapacağını söylüyordu. 'Hayata küstüm yaşamak istemiyorum ben' diyordu. Bugün de O'nu kanlar içinde gördük. Güçlükle müdahale edebildik. Hiçbir şey torunumun hayatından kıymetli değil. Gençlerimize yazık oluyor." diye konuştu.
 
 
Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir dakika geç kaldığı için Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) giremeyen 18 yaşındaki Büşranur Kalaycı, hayatına son vermişti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Halı fabrikasında patlama: 7 yaralı17 Mayıs 2025 Cumartesi 12:16
  • Çöpten insan kafatası çıktı10 Mayıs 2025 Cumartesi 10:34
  • Sütlü kahve içen 4 kişi zehirlendi09 Mayıs 2025 Cuma 09:49
  • Yeni doğmuş bebeği çöpe attılar17 Nisan 2025 Perşembe 10:01
  • Kürdan kalın bağırsağını deldi15 Nisan 2025 Salı 11:35
  • kahvehanede 'namus' cinayeti15 Nisan 2025 Salı 10:03
  • Kan donduran olay! Öğretmen kızını öldürüp intihar süsü verdi09 Nisan 2025 Çarşamba 11:47
  • Diyarbakır’da silahlı kavga! 1’i polis 13 yaralı09 Nisan 2025 Çarşamba 09:17
  • Genç dansçı evinde ölü bulundu09 Nisan 2025 Çarşamba 08:59
  • Tek katlı evde çıkan yangın korkuttu08 Nisan 2025 Salı 13:13
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43