• BIST 10586.32
  • Altın 4834.707
  • Dolar 41.2535
  • Euro 48.3812
  • Bursa 24 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Bir gecede üçüncü kez hırsızlığa gelen şahsı vurdu

Bir gecede üçüncü kez hırsızlığa gelen şahsı vurdu
Adana'da kuaförlük yapan Sinan Güzel (36), bir gecede iş yerine hırsızlık için üçüncü kez gelen Mustafa Bulut'u (22) tabanca ile vurarak öldürdü.

Adana'da kuaförlük yapan Sinan Güzel (36), bir gecede iş yerine hırsızlık için üçüncü kez gelen Mustafa Bulut'u (22) tabanca ile vurarak öldürdü. Daha sonra polisi arayan Güzel, polisler tarafından gözaltına alındı.

Seyhan ilçesine bağlığı Sucuzade Mahallesi Güney Kuşak Bulvarı'nda meydana gelen olayda, Mustafa Bulut, Emrah Öz ve Mustafa Önal, dün akşam saatlerinde hırsızlık için kuaföre geldi. Üst katta oturan ve şahısların çevrede gezdiğini gören Güzel, hırsızlıktan şüphelenerek polisi aradı. Polislerin geldiğini gören şahıslar ise çevreden uzaklaştı. Gece saat 01.00 sularında aynı şahısların yine kuaförün etrafında dolaştığını gören Güzel, yeniden polisi aradı. Kuaför dükkanının yanına gelen ekipler, şahısları göremeyince olay yerinden bir kez daha ayrıldı. Güzel, gece saat 03.00 sularında ise şahısların kuaförün demirlerini kesmeye çalıştığını gördü. Tabancasını aldıktan sonra şahısları uyaran Güzel'e karşıdakiler tehditlerle cevap verdi. Bunun üzerine hırsızları korkutmak isteyen Güzel, aşağıya doğru iki kez ateş etti. Bu esnada mermilerden biri demirleri kesmeye çalışan Mustafa Bulut'un karnından isabet etti. Ağır yaralanan Bulut'u arkadaşları otomobille hastaneye götürdü. Hastane görevlilerinin polise bir kişinin silahlı yaralamadan geldiğini bildirmesi üzerine ekipler hastaneye gitti. Polis, hastanede Emrah Öz ile Mustafa Önal'ı gözaltına aldı. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Bulut ise tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan, olay sonrası Kuaför Güzel ise polisi arayarak, iş yerine girmeye çalışan hırsızlara ateş ettiğini ve birisinin vurulduğunu, ölmüş olabileceğini söyledi. Verilen adrese giden ekipler Güzel'i gözaltına aldı. Güzel'in ifadesinde hırsızların dükkanına bir gecede 3 kez girmeye çalıştığını ve kendisinin de ilk ikisinde durumu polise haber verdiğini öğrenildi. Güzel'in, şahısların üçüncü teşebbüsünde uyarma için bağırdığını ve şahısların da kendisine tehditlerle karşılık verdiğini anlattığı anlattığın belirterek, "Bu sırada ayağım kayınca elim tetiğe değdi silah ateş aldı. Öldürme kastım yoktu." dediği öğrenildi.

Emniyette sorgulanan Güzel ile hırsızlık şüphelileri Öz ve Önal, Adli Tıp'taki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Fıstık diye bezelye yemeyin!23 Mayıs 2025 Cuma 10:36
  • 24 bin liralık kredi 6 milyon liralık evden etti23 Mayıs 2025 Cuma 09:57
  • Kan donduran olayda 25'er yıl hapis cezası23 Mayıs 2025 Cuma 09:39
  • Sosyal medya büyücüleri yakalandı22 Mayıs 2025 Perşembe 12:12
  • Asansörde akıma kapılan genç kurtarılamadı22 Mayıs 2025 Perşembe 10:54
  • Halı fabrikasında patlama: 7 yaralı17 Mayıs 2025 Cumartesi 12:16
  • Çöpten insan kafatası çıktı10 Mayıs 2025 Cumartesi 10:34
  • Sütlü kahve içen 4 kişi zehirlendi09 Mayıs 2025 Cuma 09:49
  • Yeni doğmuş bebeği çöpe attılar17 Nisan 2025 Perşembe 10:01
  • Kürdan kalın bağırsağını deldi15 Nisan 2025 Salı 11:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43