• BIST 8766.62
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • Bursa 10 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 6 °C

Bıçakçı, Ulusoycuları tehdit etti

Bıçakçı, Ulusoycuları tehdit etti
Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı, birkaç gün içinde adaylığının netlik kazanacağını belirtirken Ulusoy'u destekleyenlere sert çıktı ' neticesine katlanırlar'

Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı, yaptığı açıklamada, görevde olduğu süre içinde yüzde yüz başarılı olduğunu, birkaç gün içinde aday olup olmayacağını açıklayacağını söyledi. Kulüpler Birliği'nin Haluk Ulusoy'u desteklemesi konusunda ise Bıçakcı, "Bu zihniyeti destekleyen gruplar bunun neticesine de katlanacaklardır." dedi.

Efes Cup Futbol Turnuvası'nın açılışı için Antalya'ya gelen Bıçakçı, şu an gelişmeleri yakından izlediğini belirtti. Bıçakcı, "Ben kendi fikirlerimi ve anlayışımı sizlerle paylaştım. Beni de zaten tanıdığınızı tahmin ediyorum. Şu an bir zihniyet farklılığı yaşanıyor. Ama bunun son kararını genel kurul verecektir. Türk futbolu için en iyi kararı genel kurulun vereceğine inanıyorum. Yaşayıp göreceğiz." ifadesini kullandı.

Levent Bıçakcı, aday olup olmayacağı konusunda ise "Şu anda adaylık konusunda belirlenmiş bir fikrim yok. Federasyon başkanlığı görevime devam ediyorum. Çalışma içerisindeyim. Hafta içerisinde basın toplantısı düzenleyip kararımı kamuoyu ile paylaşacağım" dedi.

Kulüpler Birliği'nin Haluk Ulusoy'u desteklemesi konusunda ise Bıçakcı, "Olabilir, bu bir fikirdir. Zihniyettir. Ben bu zihniyetin içinde değilim. Ayrıyım. Ama bu zihniyeti destekleyen gruplar bunun neticesine de katlanacaklardır. Ulusoy'u tanımayan insanlar değil bunlar. 7 sene başkanlık yapmış birisi. Dolayısıyla onu destekleyenler bu görevi yapacağına inanıyorlardır. Dolayısıyla onu destekliyorlardır. Saygıyla karşılıyorum." şeklinde konuştu.

Görevde olduğu süre içinde kendisini yüzde yüz başarılı bulduğunu belirten Levent Bıçakcı, "Ben şovmen değilim. Karakter olarak öyle bir yapım yok. Dolayısıyla benim kendimi ifade edip etmediğimi kamuoyu takdir eder. Ben kendimi yüzde yüz başarılı buluyorum" dedi.

CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78