• BIST 9668.36
  • Altın 4016.499
  • Dolar 38.8392
  • Euro 43.4573
  • Bursa 8 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 4 °C

BENİ YEDEKTE TUTTU

BENİ YEDEKTE TUTTU
Şarkıcı Ayşe Akın, Şallı ve Akçıl’ın yeniden barışmasıyla ilgili konuştu

Ebru Şallı-Sinan Akçıl ayrılığına yol açtığı öne sürülen Ayşe Akın, “Söylemezsem Olmaz” adlı magazin programına konuk oldu.

 

Şarkıcı Ayşe Akın, Şallı ve Akçıl’ın yeniden barışmasıyla ilgili konuştu: “O kadar mutlu oldum ki, büyük bir yük kalktı üstümden. İçtenlikle mutluluklar diliyorum.

İnşallah evlenirler. Ben kimsenin kötülüğünü istemem. Herkes yoluna baksın. Evlenmek isteyenler evlensin, iş yapmak isteyenler iş yapsın. Benim annem 72 doğumlu, galiba onun da (Ebru Şallı) yaşı ona yakın. Gerek yok konuşmaya.”

 

"SİNAN'A HİÇ AŞIK OLMADIM"

 

Akçıl’ın, ikili oynadığını  öne süren Akın, şunları söyledi:  

 

Ben, Sinan’a hiç aşık olmadım. Aramıza bir duvar koydum. Ne zaman Sinan’a şans verebilir miyim diye kendime sorsam Ebru’dan küfürlü mesajlar geliyordu. Sinan’ın Ebru ile görüşüp ikili oynadığını görüyordum. Ebru’ya ümit veriyordu, beni de yedekte tutmaya çalışıyordu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43