• BIST 9221.03
  • Altın 4293.767
  • Dolar 39.5386
  • Euro 45.5085
  • Bursa 30 °C
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 25 °C

“Beni bu çirkin halimle çektiler”

“Beni bu çirkin halimle çektiler”
Elçin Sangu, Beni bu çirkin halimle çektiler...

Oyuncu Elçin Sangu, önceki akşam sevgilisi Yunus Özdiken ile birlikte Etiler'de bulunan bir AVM'de objektiflere yansıdı. Elçin Sangu, makyajsız bir şekilde görüntü vermemek için büyük caba sarf etti ama başarılı olamadı.

32 yaşındaki Elçin Sangu, geçen akşam sevgilisiyle birlikte Etiler’de bulunan bir AVM’ye sinema izlemek için geldi. Elçin Sangu, vatandaşlar tarafından tanınmamak için makyaj yapmadı ama gazetecilerden saklanamadı. Elçin Sangu da makyajsız ünlüler kervanına katıldı.

MAKYAJSIZ ELÇİN SİTEM ETTİ!

Elçin Sangu, gazetecilerin kendisini çektiğini fark edince sinirlendi. Sevgilisine dert yanan oyuncu “Beni bu çirkin halimle çektiler” ifadesini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43