• BIST 9311.88
  • Altın 4344.503
  • Dolar 38.8487
  • Euro 44.8721
  • Bursa 24 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 26 °C

BBP ilçe başkanının evine silahlı saldırı

BBP ilçe başkanının evine silahlı saldırı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Gemerek İlçe Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Mahmut Ciritçi´nin evi, dün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahla tarandı.

SİVAS - Büyük Birlik Partisi (BBP) Gemerek İlçe Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Mahmut Ciritçi'nin evi, dün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahla tarandı. Pompalı silahla yapıldığı belirtilen saldırıda evin önünde bulunan otomobil ile garajdaki minibüs de zarar gördü.

Olay dün gece 00.30 sularında meydana geldi. Evli ve 4 çocuk babası Mahmut Ciritçi ve ailesi uykuda olduğu için olayda herhangi bir yaralanma olmadı. Evde ve araçlarda maddi hasar oluştu. BBP Sivas İl Başkanı Uğur Bulut, Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir ve partililer bugün olayın meydana geldiği evin çevresinde incelemelerde bulundu. Bulut, saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirtti. Kaymakamlık, İlçe Emniyet ve Sivas Emniyet Müdürlüğü ile görüşeceklerini söyleyen Bulut, olayın en kısa sürede aydınlatılmasını istedi.

Ardından gittikleri Sivas Emniyet Müdürlüğü önünde açıklama yapan Uğur Bulut, Gemerek ilçe başkanının evine saldırı gerçekleştirildiğini belirterek, "Biraz önce olay yerindeydik. Gördüğümüz manzara gerçekten bizi üzmüştür. Gemerek İlçe Başkanının ve ailesinin canına kastedilmek istenmiştir. Kendileri uykuda olduğu için herhangi bir can kaybı olmamıştır. Gemerek BBP'li belediyenin olduğu bir ilçe. Belediye Başkanı ve arkadaşlarına parti değiştirmeleri için siyasi baskılar yapılmıştı. Ülkemiz bir siyasi süreçten geçiyor. Bu baskılar bugün şiddete dönüşmüş durumda. Bunu şiddetle kınıyoruz." diye konuştu.

"Suskunluğumuz korkaklıktan değil, asaletimizdendir" diyen Bulut, şöyle devam etti: "Bugün Gemerek İlçe Başkanımızın canına kastetmek isteyen karanlık mahfiller bu olayı oynamaya kalkıyorsa, BBP'liler ve Alperenler hiçbir zaman bu olayda figüran rolü oynamayacaklardır. Emniyet ve Kaymakamlıkla görüşmeler yaptık. Olayın üzerine en kısa sürede gidileceği ve olayın müsebbiplerinin kanun önüne çıkarılacağından kesinlikle kuşkumuz yoktur. Olaya duyarlılık gösteren Valilik ve Emniyet müdürlüğüne teşekkür ederiz. Şunu iyi bilsinler ki biz bu olayın takipçileri olacağız. Bu olayı Muhsin Başkanımızın şahadet süreci gibi kimse sürüncemede bırakamayacak. Sürüncemede bırakırlar ve bu işe de bir çözüm bulmazlarsa, Alperenlerin ayranı kabarırsa azdan az, çoktan çok gider."

Partililer açıklamanın ardından Emniyet Müdürlüğü önünden ayrıldı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Halı fabrikasında patlama: 7 yaralı17 Mayıs 2025 Cumartesi 12:16
  • Çöpten insan kafatası çıktı10 Mayıs 2025 Cumartesi 10:34
  • Sütlü kahve içen 4 kişi zehirlendi09 Mayıs 2025 Cuma 09:49
  • Yeni doğmuş bebeği çöpe attılar17 Nisan 2025 Perşembe 10:01
  • Kürdan kalın bağırsağını deldi15 Nisan 2025 Salı 11:35
  • kahvehanede 'namus' cinayeti15 Nisan 2025 Salı 10:03
  • Kan donduran olay! Öğretmen kızını öldürüp intihar süsü verdi09 Nisan 2025 Çarşamba 11:47
  • Diyarbakır’da silahlı kavga! 1’i polis 13 yaralı09 Nisan 2025 Çarşamba 09:17
  • Genç dansçı evinde ölü bulundu09 Nisan 2025 Çarşamba 08:59
  • Tek katlı evde çıkan yangın korkuttu08 Nisan 2025 Salı 13:13
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43