• BIST 9668.36
  • Altın 3996.585
  • Dolar 38.8091
  • Euro 43.2885
  • Bursa 18 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

Askere gitmeye hazırlanıyordu, bonzaiden öldü!

Askere gitmeye hazırlanıyordu, bonzaiden öldü!
İzmir’in Dikili ilçesinde uyuşturucu ‘bonzai’ maddesi içtiği iddia edilen 19 yaşındaki M.Ö. hayatını kaybetti. M.Ö.’nün askere gitmeye hazırlandığı öğrenildi.

İzmir’in Dikili ilçesinde, uyuşturucu bonzai maddesi içtiği iddia edilen 19 yaşındaki M.Ö. hayatını kaybetti. M.Ö.’nün, askere gitmeye hazırlandığı öğrenildi.

Salihleraltı Mahallesi'ndeki bir gıda firmasında çalıştığı öğrenilen M.Ö., iddialara göre geçen gece bir kişiyle telefonla konuştuktan sonra işyerinden ayrıldı ve sahile doğru yürüdü. Sabah saatlerinde sahilde yürüyüşe çıkan vatandaşlar, bir kişinin hareketsiz yattığını farketti. Özel bir arabayla Dikili Devlet Hastanesi’ne kaldırılan M.Ö., burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kanında kimyevi bir madde tespit edilmesi üzerine ölümü şüpheli bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken M.Ö.’nün cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Vakayla ilgili tahkikat devam ediyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43