• BIST 10924.53
  • Altın 5429.936
  • Dolar 42.2029
  • Euro 48.8609
  • Bursa 17 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 14 °C

Aşk ve gözyaşı reyting kurbanı oldu

Aşk ve gözyaşı reyting kurbanı oldu
ATV ekranlarında yayınlanan ve Kore yapımı Queen of Tears dizisinden uyarlanan Aşk ve gözyaşı, izleyici ilgisini yakalayamayınca ekrana erken veda etti.

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Aşk ve Gözyaşı dizisi, beklenen izlenme oranlarını yakalayamayınca final kararı aldı. Güçlü oyuncu kadrosu ve yurt dışı uyarlama potansiyeline rağmen ilgi görmeyen dizi, 7. bölümüyle ekranlara veda etti.

Hande Erçel ve Barış Arduç gibi popüler isimleri bir araya getiren yapım, Güney Kore'nin büyük ilgi gören dizisi Queen of Tears'tan uyarlanmıştı. Ancak yerli versiyonu, orijinalinin aksine izleyiciden yeterli karşılığı bulamadı.

Dizi önce yayın günü değişikliğiyle, ardından senarist ve yönetmen kadrosundaki revizyonlarla ayakta tutulmaya çalışıldı. Yapım ekibi tarafından yapılan bu hamleler de reytinglerde anlamlı bir yükseliş getirmeyince, kanal tarafından final kararı kaçınılmaz hale geldi.

7. BÖLÜMLE PERDE KAPANDI

Cuma akşamları yayınlanan dizi, son bölümüyle izleyicilerine veda etti. Aşk ve Gözyaşı, kısa süren yayın ömrüne rağmen dikkat çeken bir kadro ve yüksek beklentiyle başlamıştı. Ancak reyting savaşında tutunamayan diziler arasında yerini aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43