• BIST 9277.01
  • Altın 4237.215
  • Dolar 39.1301
  • Euro 44.6697
  • Bursa 15 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 12 °C

Araç sahiplerine iyi haber: İndirim geliyor...

Araç sahiplerine iyi haber: İndirim geliyor...
Motorin ve LPG'de pompaya yansıyacak indirimler gündemde.

Petrol fiyatlarının mevcut seviyesini koruması halinde, motorin ve LPG'de pompaya yansıyacak indirimler gündemde.

Küresel petrol piyasalarında hareketlilik sürüyor. ABD ile Çin arasında yeniden alevlenen ticaret savaşları, ekonomideki belirsizlikleri artırıyor. Özellikle ABD Başkanı Donald Trump’ın çelik ve alüminyum ithalatında uygulanan vergileri yüzde 25’ten yüzde 50’ye çıkarması, küresel durgunluk beklentilerini tetikledi.

Brent petrol geçen haftayı 62,6 dolar seviyesinde tamamladı. Yeni haftaya ise yaklaşık yüzde 2’lik artışla 64 dolar civarından giriş yaptı. Fiyatlardaki bu sınırlı yükselişe rağmen, genel görünüm dengeli seyrini sürdürüyor. Bu durum, yurt içinde akaryakıt fiyatlarına indirim olarak yansımaya hazırlanıyor.

MOTORİNE İNDİRİM KAPIDA

Petrol fiyatlarının mevcut seviyelerde kalması durumunda, motorin fiyatlarında Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 TL civarında bir indirim yapılması bekleniyor.

LPG’DE DE DÜŞÜŞ BEKLENİYOR

Akaryakıt indirimi yalnızca motorinle sınırlı değil. 5 Haziran Perşembe günü itibarıyla LPG fiyatlarında da yaklaşık 1,07 TL’lik bir indirim öngörülüyor.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43