• BIST 13455.42
  • Altın 6218.73
  • Dolar 47.3741
  • Euro 54.5327
  • Bursa 28 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 25 °C

Akdeniz'de ve Kozan'da deprem

Akdeniz'de ve Kozan'da deprem
Hissedilir büyüklükteki depremler korkuttu!
AKDENİZ'DE 3.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
 
Akdeniz'de merkez üssü Mersin'in Anamur İlçesi açıkları olan Richter ölçeğine göre 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü Mersin'in Anamur İlçesi'nin 59 kilometre açığı olarak belirlediği deprem, saat 06.46'da oldu. Yerin 83.4 kilometre altında meydana gelen gelen depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadı.
 
KOZAN'DA 3.6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
 
Adana'nın Kozan İlçesi'nde Richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü Kozan'ın Postkabasakal Mahallesi olarak saptadığı deprem, saat 05.48'de meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde olan deprem, hissedilmedi. Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43