• BIST 10275.75
  • Altın 4257.605
  • Dolar 39.9433
  • Euro 47.0212
  • Bursa 20 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

İMSİAD'tan Ticaret Borsası'na ziyaret

İMSİAD'tan Ticaret Borsası'na ziyaret
Ortak akıl vurgusu yapıldı...

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın ardından protokol ziyaretlerini sürdürüyor.

İMSİAD Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Kurul’un ardından başlattığı protokol ziyaretleri kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ile bir araya geldi. Toplantıda, derneğin yeni dönem projeleri ve sektörün son durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Sektörün mevcut problemlerini çözme adına kurum ve kişilerle istişarelerde bulunduklarını belirten İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, ortak akılla çözümler üretmeye çalıştıklarını ifade etti. İMSİAD gibi sektörel derneklerin sahada olmaları nedeniyle sektörü çok iyi tanıdığını ve sorunları yakinen bildiğini söyleyen Andıç, çözüm anlamında reflekslerimizi biraz daha hızlandırmanın iyi olacağına vurgu yaptı.

İMSİAD heyetine ziyaretleri için teşekkür eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı da, her sektörün kendine has sorunları olduğunu, ancak inşaat sektörünün çabuk büyüyen, geç toparlanan bir yapısı olduğundan sorunların daha derin hissedildiğine değindi. Bursa’nın güçlü bir şehir olduğuna vurgu yapan Matlı, sorun ve çözümler konusunda kentteki tüm kurumların ortak akılla hareket etmesi gerektiğinin de altını çizdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Akaryakıt fiyatlarına indirim geliyor25 Haziran 2025 Çarşamba 10:12
  • Hürmüz Boğazı kapatılırsa ne olacak?24 Haziran 2025 Salı 11:23
  • Alkin'den Kamu Harcamalarında Disiplinsizlik Uyarısı24 Haziran 2025 Salı 11:19
  • Motorine indirim geliyor23 Haziran 2025 Pazartesi 08:00
  • Mobilya sanayicisi alarm veriyor23 Haziran 2025 Pazartesi 07:57
  • kurulan şirket sayısı azaldı20 Haziran 2025 Cuma 11:34
  • Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması17 Haziran 2025 Salı 11:33
  • Yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 29,86 oldu16 Haziran 2025 Pazartesi 10:35
  • Motorine yeni zam!16 Haziran 2025 Pazartesi 10:27
  • Altın yeni rekor seviyelere yakın16 Haziran 2025 Pazartesi 10:11
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43