• BIST 8718.11
  • Altın 2246.816
  • Dolar 32.3324
  • Euro 35.1911
  • Bursa 4 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

'Dövünce bayıldım su döküp ayılttı'

'Dövünce bayıldım su döküp ayılttı'
Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven davası Nisan’a ertelendi

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında 13.5 yıl hapis istemiyle dava açılan oyuncu Ozan Güven dün ilk kez hakim karşısına çıktı. Bulutsuz'un mahkemede anlattıkları kan dondurdu.

Oyuncu Ozan Güven hakkında sevgilisi Deniz Bulutsuz’a karşı  “hakaret”, “cebir, hile ve tehdit ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “silahla kasten yaralama” suçlarından 3 yıl 8 aydan, 13.5 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın görülmesine bugün başlandı.

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi’nde saat 13.30’da başlayan duruşmaya Deniz Bulutsuz yarım saat önce avukatları ve ailesi ile geldi. Ozan Güven ise duruşmanın başlamasına dakikalar kala gelerek,  Bulutsuz ile göz göze gelmemek için mahkeme salonun arka koridoruna geçti.

 AYLIK KAZANCI 5 BİN TL

Mahkemede kimlik tespiti sırasında Ozan Güven oyuncu olduğunu, aylık gelirinin 5 bin TL olduğunu, avukat Hakan Şimşek ve Mustafa Kurtuluş tarafından temsil edilen Deniz Bulutsuz ise eğitim danışmanı olduğunu ve aylık kazancının 20 bin TL olduğunu söyledi.

DAVALARI BİRLEŞTİ

Hakim, Deniz Bulutsuz’a Ozan Güven'i basit yaralama suçundan açılan davayla, Güven hakkında yaralama, hakaret ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından açılan davanın birleştiğini hatırlattı.

“ÇOK AĞIR ŞEYLER YAŞADIM”

Mahkeme hakimi karşılıklı müşteki sanık olan Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven ile yargılamayı soru cevap şeklinde yaptı. İlk olarak Deniz Bulutsuz’a söz veren hakim, olay gününü anlatmasını istedi. Savcılıktaki ifadesini tekrar ettiğini belirten Deniz Bulutsuz, “Çok ağır şeyler yaşadım. Yaşananları tekrar anlatmak zorunda kalmaz isem sevinirim. Şikayetçiyim” dedi.

Ozan Güven’in olay gecesi yaralandığına dair iddialarına karşı soruya ise Bulutsuz, “Olay gecesi bana gelen darbelere engel olmaya çalışıyordum. Canımı kurtarmak isterken olmuştur” dedi. Bulutsuz alacağı cezanın ertelenmesi konusunda ise hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını istemediğini söyledi.

“ABAJUR İLE VURMADIM”

Savcılıkta verdiği ifadeye ekleyeceği ve çıkaracağı bir hususun olmadığını belirten Ozan Güven, Deniz Bulutsuz’un silah sayılan abajur ile çenesinin yarılmasını ise şöyle anlattı:

“Abajur ile kendisine vurmadım. Abajuru çekiştirirken sapı Deniz’in elinde kaldı. Abajur şapkasından ayrıldı. Sapını elinden almak isterken çenesi açıldı. Kendisine abajurun sapı ile vurmadım. Aşağıdan yara bandı getirerek çenesine yapıştırdım. Sonra bana ‘Sen bana vurdun. Seni Türkiye’ye rezil edeceğim. Seni kadın döven adam olarak göstereceğim’ dedi.”

ABAJURU MAHKEMEYE GETİRECEK

Suçlamaları kabul etmediğini ve kendisin de şikayetçi olduğunu belirten Ozan Güven, gerekirse abajuru mahkemeye getirebileceğini söyledi. Güven de hükmün açıklanmasının geri bırakılması teklifini reddetti.

 YÜZÜNDE ‘SABİT İZ’ TESPİTİ

Hakim Deniz Bulutsuz’un çenesinin yarılması ile ilgili yüzünde sabit iz kalıp kalmadığının tespiti için genç kadını kürsüye çağırdı. Hakim 2 metre mesafeden yapılan tespitte, Bulutsuz’un çenesinin orta sağ kısmında dikkatlice bakıldığından iz gözüktüğünü tutanağa geçti.

“UTANIYORUM’ YAZISI BANA AİT”

Deniz Bulutsuz’un avukatı Hakan Şimşek, Ozan Güven’in el yazısıyla genç kadına olaydan önce “Utanıyorum” diye başlayan “Senden ayrılmak istemiyorum” şeklinde biten yazısı hakkında ne diyeceğinin sorulmasını istedi. Ozan Güven ise yazının kendisine ait olduğunu, olaydan 5 ay önce yazdığını belirtti. Güven, “İlişkinin dinamikleri değişebiliyor. Sadece bağırdığım için utandığımı söylemişim. Beş aylık ilişkide 4 kez ayrılmak istedim. Olaydan iki gün önce de ayrılmak istediğimi söyledim. Bu yazıyı gündeme getirmesi niyetini ortaya koyuyor” dedi.

“KENDİ RIZASIYLA GİTTİ”

Bunun üzerine avukat Hakan Şimşek Ozan Güven’e WhatAapp mesajlarının yazılı olduğu kağıdı gösterdi. Güven ise bu mesajlara ben de mesajları göstereceğim diyerek cevap verdi. Avukat Hakan Şimşek, Ozan Güven’e “Bulutsuz’un eli yüzü kan içinde, çıplak ayakla evden kaçarken durumu neydi?” diye sordu. Güven ise “Son gördüğümde çenesine benim taktığım bant vardı. Evden çıkarken ben yoktum. Kendi rızasıyla evden çıktı ve şoförümle ayrıldı” dedi.

 “DAYAK YEMEYE ÜST KATTA BAŞLADIM”

Hakim Deniz Bulutsuz’a alıkoyma olayını anlatmasını istedi. Deniz Bulutsuz şöyle anlattı:

“Ev iki katlı bir evdi. Darbe almaya, dayak yemeye yukarıda başladım. Çenem üst katta yarıldı. Abajur kırıktı ve ucundaki ampulün camı Ozan'ın vurması ile çenemi yardı. Yatak odasından çıkınca merdivenler var. Merdivenlerin başında beni saçlarımdan yakaladı. Başımı duvara vurdu. Merdivenlerden düştüm.”

“SAÇIMDAN YAKALAYIP DUVARA ÇARPTI”

“Alt katta çıkış kapısı çok yakındı. Kapıya hamle yaptım. Yerde beni tekmeledi. Kapıdan çıkmamam için bana vurarak beni engelledi. Kapıyı kilitledi. Salona koşup camdan yardım istediğimde de pencereyi kapattı. Kapı ile pencere arasında iki kez git-gel yaşandı. Çok darbe aldım en son kapının önünde bilincimi kaybettim. Üzerime ayılmam için su döktü. En son bana vurmaktan vazgeçip arkasını dönünce kapının kilidini açarak dışarı çıktım.”

“CESARETİM YOKTU”

Hakimin Ozan Güven’in şoförü ile nasıl buluştuğunu sorması üzerine ise Bulutsuz, “Uzaklaşmaya çalıştım. Ancak üzerim kan revan içinde caddeye çıkmaya cesaret edemedim. O sırada gelen Ozan’ın aracını tanıyıp durdurdum. Beni uzak bir yere götürmesini istedim. Benzinciden su ve kolonya aldı” dedi.

Ozan Güven’in avukatı ise kendisine hakaret edildiği halde neden Güven’in evine gittiği sorusuna Deniz Bulutsuz, “Ozan hakaretleri fazla tanımadığım iki erkek önünde yaptı. Tercihim olayı orada büyütmek değildi. Ozan alkol aldığında fütursuz ve küfre yatkın olur. O haldeyken başkaları varken üzerine hiç gidilmez. Konuşulmaz. Tanımadığım erkeklerin yanında tartışmaya girmeyi hoş bulmadık” dedi.

 “İSTANBUL’DAN KAÇMAK İSTEDİM”

Olaydan bir gün sonra Ozan Güven’in şoförü aracılığıyla İstanbul’dan kaçmak ve uzaklaşmak için aracını alarak, Bursa’ya gittiğini belirten Deniz Bulutsuz, 6 gün sonra savcılığa gelerek şikayetçi olduğunu belirtti. İlk olarak adliyede bulunan Adli Tıp Kurumu’ndan rapor aldığını belirten Deniz Bulutsuz’un adli hekimin ayağındaki cam parçaları ve gözündeki kanama için kendisini Göztepe Devlet Hastanesi’ne sevk ettiğini belirtti.

GÜVEN’İN DARP RAPORUNDAKİ ÇELİŞKİLER

Avukat Hakan Şimşek ise Ozan Güven’in özel bir hastaneden aldığı darp raporlarında ters atılmış imzanın kendisine ait olup olmadığını sordu. Avukat Şimşek, dosyada Güven’e ait adi vaka-adli vaka şeklinde iki rapor bulunduğunu belirtti.

 NİSAN AYINA ERTELENDİ

Mahkeme davayı erteleyerek, önümüzdeki celse tanıkların dinlenmesini, tarafların delillerini sunmasını istedi. Ara kararda, Deniz Bulutsuz’un çenesinde meydana gelen sabit iz ile ilgili Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alınması, Deniz Bulutsuz’un tüm raporlarının Adli Tıp Kurumu’na gönderilerek basit tıbbi müdahale ile giderilip giderilemeyeceği yönünde rapor alınmasına, Ozan Güven’in silahtan sayılan abajuru mahkemede hazır etmesine ve ifadesi alınan Güven’in duruşmalardan bağışık tutulmasına karar verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Aslıhan Güner'le samimi sohbet08 Mart 2024 Cuma 12:21
  • Cem Belevi imam oldu08 Mart 2024 Cuma 12:16
  • Osmangazi Meydanı’nda Sakiler konseri04 Mart 2024 Pazartesi 13:24
  • Nalan kadınlar matinesinde04 Mart 2024 Pazartesi 12:27
  • Cem Yılmaz, sahneye çıkıyor02 Mart 2024 Cumartesi 13:37
  • Seko, Tefo, Kibariye aynı şarkıda01 Mart 2024 Cuma 13:38
  • Dev kadrodan efsane şarkı01 Mart 2024 Cuma 11:22
  • maNga ‘20. yıl turnesine başladı29 Şubat 2024 Perşembe 12:04
  • Kural çiftinin bebek sevinci26 Şubat 2024 Pazartesi 12:07
  • Deniz Akkaya'ya hapis talebi26 Şubat 2024 Pazartesi 11:31
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78