• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Bursa 17 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C

Yıldırım'da 2018'İn İlk Bebeğine Ziyaret

Yıldırım'da 2018'İn İlk Bebeğine Ziyaret
Yıldırım'da Yeni Yıl Dayanışma Duygularıyla Karşılandı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2018 yılını huzur evi sakinlerine, emniyet güçlerine ve yeni yılın ilçedeki ilk bebeklerine yaptığı moral ziyaretleriyle karşıladı.

2017 yılının son saatlerinde ziyaretler gerçekleştiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Oktay Yılmaz eşlik ederken, ilk durak Ali Osman Sönmez Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi oldu. Huzurevi'nde yaşlılarla bir araya gelen Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Bizler değerlerine sahip çıkan ve gelecek nesillere aktaran bir toplumun temsilcileriyiz. Gelenek ve göreneklerimizde, yaşlılarımıza her zaman toplum içerisinde saygı göstermek var. Büyüklerimizden aldığımız değerler, bilgiler ve tecrübeler bizleri daha güçlü yapıyor. Bu kapsamda onların yalnız olmadığını göstermek amacıyla huzurevini ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik ettik" dedi. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Edebali, "Başımızın tacı büyüklerimize yeni yılda sağlık ve huzur diliyorum. Kendilerinin bir evladı olarak istek ve taleplerini yerine getirmek için hizmetlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi. 

'MİNNETTARIZ'

Huzurevi ziyaretinin ardından Başkan İsmail Hakkı Edebali emniyet güçleriyle buluştu. Sırasıyla Ertuğrulgazi Polis Merkezi, Yıldırım Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Yavuzselim Polis Merkezi'nde görevli emniyet güçleriyle bir araya gelen Başkan Edebali, polis teşkilatı ve güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı. Vatan savunması için canlarını veren şehitlere ve sağlıklarını kaybeden gazilere minnettar olduklarını vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Geçtiğimiz yıllarda üst üste çok ağır, sinsice ve kalleşçe saldırılara maruz kaldık. Bu saldırılarda çok sayıda şehit verdik, çok sayıda insanımız yaralandı, gazi oldu. Bizlerin rahatı ve huzuru için canlarını ortaya koyan, bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, saygı ve minnetle anıyor, gazilerimize de uzun ömürler diliyoruz. İnşallah 2018 yılı ülkemizde, İslam coğrafyasında ve bütün dünyada daha mutlu, daha huzurlu ve barış içerisinde geçen bir yıl olur. Vatanımızın bekası için ailesinden uzakta görev yapan emniyet birimlerimizin ve askerlerimizin de yeni yılını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Allah'a emanet olsunlar" diye konuştu.

Moral ziyaretlerinde Başkan Edebali'nin son durağı, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. 2018 yılının Yıldırım'da dünyaya gelen ilk bebeği Ebrar'ı ve İnce ailesini tebrik eden Başkan Edebali, "Yeni yılın Yıldırım'da doğan ilk bebeği Ebrar'ın, ülkemizde barış, huzur ve kardeşlik umutlarımızı güçlendirmesini temenni ediyor, bebeğimize sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. İnce ailesinin ikinci çocuğu olan Ebrar'ın değerlerimizle, kültürümüzle yetişen neslin bir temsilcisi olacağına inanıyor ve yavrumuza Cenab-ı Hak'tan bereketli bir hayat niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan sağlık çalışanlarının da yeni yılını tebrik eden Başkan Edebali, "Sağlık çalışanlarımız insan yaşatmak, sağlığımızı yerine getirmek gibi önemli ve kutsal bir görev icra ediyor. Kendilerine görevlerinde başarılar dilerken yeni yıllarını kutluyor, sağlık ve mutluluk temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

'DEĞİŞİM SÜRECEK'

2018 yılında Yıldırım için değişimin ve gelişimin hız kesmeden süreceğini de vurgulayan Başkan Edebali, "Gerçekleştirdiğimiz önemli projelerle son bir yıl içerisinde Yıldırım'ın değişmesine, güzelleşmesine ve gelişmesine hemşehrilerimizle birlikte tanıklık ettik. Bu değişim hız kesmeden 2018 yılında da devam edecek. İlçemizi her açıdan daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Belediyecilik hizmetlerimiz, kentsel dönüşüm çalışmalarımız, vizyon projelerimiz ve sosyal donatı alanlarımızla Yeni Yıldırım'ın inşası yolunda durmaksızın mesafe kat edeceğiz. Yıldırımlıların yaşamaktan mutluluk duyduğu, modern, refah seviyesi ve yaşam standartları yüksek Yıldırım'ı hemşehrilerimizle el ele yükselteceğiz" ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Hemşirelik adayları üniformalarını giydi26 Nisan 2024 Cuma 12:42
  • Nilüfer'de başkan yardımcıları belli oldu26 Nisan 2024 Cuma 12:39
  • Gemlik'te Başkan yardımcıları belli oldu26 Nisan 2024 Cuma 12:36
  • Başkan Aydın personeli ziyaret etti26 Nisan 2024 Cuma 11:25
  • Mudanya'da kitap okuma etkinliği26 Nisan 2024 Cuma 09:19
  • Türkiye’de son 4 ustadan biri26 Nisan 2024 Cuma 09:15
  • Çocuklar zabıta oldu25 Nisan 2024 Perşembe 15:40
  • Zeytinbağı ortaokulu için imzalar atıldı25 Nisan 2024 Perşembe 12:38
  • Bursalı firmalar, fuara odaklandı25 Nisan 2024 Perşembe 12:27
  • Bursa'da metruk bina yıkıldı25 Nisan 2024 Perşembe 09:15
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78