• BIST 10824.55
  • Altın 4378.999
  • Dolar 40.794
  • Euro 47.557
  • Bursa 24 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 26 °C

Yılan sokan çocuğun hayati tehlikesi sürüyor

Yılan sokan çocuğun hayati tehlikesi sürüyor
İSTANBUL - Eyüp'te yılanın ısırması sonucu zehirlenen 10 yaşındaki H.İ.Boslu´nun tedavisi sürüyor. Hayati tehlikesinin halen devam ettiğini belirten ağabeyi, zehirin etkisinden kardeşinin elini

İSTANBUL - Eyüp'te yılanın ısırması sonucu zehirlenen 10 yaşındaki H.İ.Boslu'nun tedavisi sürüyor. Hayati tehlikesinin halen devam ettiğini belirten ağabeyi, zehirin etkisinden kardeşinin elinin morardığını aktardı.

Eyüp'te ikamet eden baba Ziya Boslu, dün ailesiyle birlikte Pendik'te Ömerli Barajı'na pikniğe gitti. Aile akşam saatlerinde eve döndü. Elbiselerini almak için naylon çantaya elini sokan 10 yaşındaki H.İ. Boslu'yu çantanın içerisine girmiş olan yılan ısırdı. Kızının bağırması üzerine yanına gelen baba Ziya Boslu yılanı öldürdü. Aile, zaman kaybetmeden elinden ısırılan kızlarını evlerine en yakın hastaneye götürdü. Burada zehrin yayılmaması için iğne yapılan küçük kız, Eyüp Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada kan tahlili alınan H.İ. Boslu, müdahale imkanı bulunmadığı gerekçesiyle başka hastaneye yönlendirildi. Kızını hastaneden çıkartan Ziya Boslu, tedavi için 8 hastane gezdi. Kolunda morarmalar olan H.İ. bugün öğle saatlerinde yeniden Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

'BENZER DURUM OLSA İLAÇ YOK!'

Bitkin durumda olduğu gözlenen küçük kızın ağabeyi Emre Boslu, çözüm bulunmaya çalışıldığını kaydederek, "İlacı buradaki hastane ve 112 desteğiyle bulduk. İstanbul'da sadece bir yerde varmış. O da Esenyurt'taydı. Bir tane kalmıştı. Allah korusun benzeri bir şey olsa ilaç da yok. Sağlık Bakanlığı izin vermediği için bu ilaç yok. Bu ilacı paran da olsa bulamazsın. Bakanlığın dağıtması lazım." dedi.

'24 SAATİN SONUNDA ÖLÜM GERÇEKLEŞEBİLİR'

Bu tip yılan sokmalarında 24 saatin sonunda ölümler gerçekleşebileceğini ifade eden Boslu, şu an kardeşinin elinin morardığını, bunun da zehrin etkisinin devam ettiğini gösterdiğini söyledi. CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43