YEREL
SON EKLENEN GALERİLER
216 ton malzeme çalınıp hurdacılara satılmışİzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, İZSU deposundan bugüne kadar 216 ton civarında malzeme çalınarak hurdacılara satıldığı belirtildi.
Yüzü yanan genç kız 17 yıldır donör bekliyorKahramanmaraş’ta, 1998 yılında 2 aylık bebekken beşiğin üstüne örtülen eşarbın tutuşması sonucu yüzü tamamen yanan Leyla Demirci, 17 yıldır donör bekliyor.
Hükümlülere deprem ve afet eğitimiNevşehir Afet ve Acil Durum Müdürlüğü eğitim uzmanı Oğuz Doğan tarafından denetimli serbestlik hükümlülerine yönelik olarak deprem ve diğer acil durumlar için ilk yardım eğitimi verildi.
Karaman’ın ilk lisanslı deposu faaliyete geçtiGümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen denetimler sonunda Karaman’ın ilk lisanslı deposu olduklarını ifade eden Mustafa Uysal (ortada), artık çiftçinin parasının kötü niyetli kişiler tarafından dolandırılamayacağını, devlet tarafından kur
Eski giysilerinizi atmayın, bağışlayınİzmir’in Konak ilçesinde her yıl yaklaşık 5 bin ihtiyaç sahibi vatandaşa giysi yardımında bulunan Bizim Mağaza, daha çok kişiye ulaşmak için yardımseverlerden bağış bekliyor.
İzmir Bornova'daki stadyumun yapımı devam ediyorİzmir Büyükşehir ile Bornova belediyelerinin yapımını birlikte üstlendiği stadyumun büyük bölümü tamamlandı. Saha drenajı UEFA standartına uygun olan stada ekilen, sıcak iklimlere dayanıklı riviera tipi bermuda grass çimi de 15 günde yeşillendi.
16 yıl önceki depremde orta hasar gören konutlar ortada kaldıMarmara Depremi'nde büyük acılar yaşandı. Ancak acılardan gerekli ders çıkarılmadı. Sakarya’da 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen yaklaşık 500 binada toplam 900 hasarlı konut (daire) hala onarılmadı.
Çatı katında yanıcı malzeme bulundurulmamalıNevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, çatı katı yangınlarının önüne geçilmesi için konut ve iş yerlerinin çatı katlarının yanıcı özellikteki malzemelerden arındırılması gerektiği uyarısında bulundu.
Yenimahalle’de Abla-Ağabey-Kardeş Projesi devam ediyorYenimahalle Belediyesi ile ODTÜ Mezunları Derneği Ankara Gönüllü Takımı’nın ortaklaşa yürüttüğü, 'Abla-Ağabey-Kardeş Projesi' devam ediyor.- Verimlilik için bitki analizi önemli
- Turistler Çin malını değil el sanatları ürünleri alıyor
- Akademisyen gözüyle ağaç ve insan ilişkisi
- 31. Ödemiş Milli Fuarı stant satışları 17 Ağustos’ta başlıyor
- Engelli sporcu Türkiye şampiyonu oldu
- Gençler bronzlaşmaya geliyor
- Denizden torbalarla moloz çıkardılar
- Kaçak oto yedek parçaları ele geçirildi
- Bir ödül de Amerika’dan
- ASKİ pompaları ve trafoları yeniliyor
- Kivi, üreticiyi memnun ediyor
- Piknikle moral buldu
- Ihlamur hasadı başladı
- Brooklyn Belediye Başkanı Adams, Başkan Çelik’i ziyaret etti
- Seyhan’dan Hacı Bektaş’a ‘temizlik ekibi’ takviyesi
- Meriç ve Tunca nehirlerinde taşkın temizliği
- Okul kapatmaya veli tepkisi
- ATSO, 'Dağın Dili' kitabını yayınladı
- Gürcistan da katılıyor
- Personel sağlıklı yaşam için yürüdü
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43


























































