• BIST 9078.43
  • Altın 3978.719
  • Dolar 38.4439
  • Euro 43.5025
  • Bursa 13 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C

Yeneroğlu AK Parti'den istifa etti

Yeneroğlu AK Parti'den istifa etti
'AK Parti'nin kuruluş felsefesine dönmesi gerekiyor'

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yeneroğlu, partideki görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. Yeneroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da partiden istifa etmesi yönünde kanaat bildirdiğini söyledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Mustafa Yeneroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlediği basın toplantısıyla partideki görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifa açıklamasına "Türkiye'nin önünde olan ve Türkiye'nin itibarını zedeleyen insan hakları ihlallerinin kaldırılması noktasında hem partinin yetkili organlarında hem de kamuoyunda eleştirilerimi paylaştım" ifadesiyle başlayan Yeneroğlu, 'rahatsızlıklarının karşılık bulduğuna dair bir ümit taşımadığı için' son iki MKYK toplantısına katılmadığını söyledi.

 

 

"Bu süreci çok daha fazla sürdürmek makama karşı saygısızlık olur. Konuşmadığım takdirde de inandığım ideallerime saygısızlık olarak nitelendireceğim noktada MKYK'dan istifa ettiğimi Cumhurbaşkanımıza ilettim" diyen Yeneroğlu, şunları kaydetti:

"Daha sonra genel sekreterimizle yaptığım konuşmada AK Parti'nin kuruluş felsefesine dönmesi gerektiğini söyledim. Genel sekreterimiz bu görüşlerimi dinledi. Cumhurbaşkanımızın da AK Parti'den istifa etmem noktasında kanaat bildirdiğini ifade etti."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43