• BIST 11165.85
  • Altın 4893.832
  • Dolar 41.2806
  • Euro 48.976
  • Bursa 27 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Yedi mahallede sokağa çıkma yasağı

Yedi mahallede sokağa çıkma yasağı
Valilikten yazılı açıklama!
Mardin Valiliği, PKK terör örgütüne yönelik düzenlenecek operasyon için Midyat ve Dargeçit ilçelerine bağlı 7 mahallede bugün sabah saatlerinden itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Mardin ve Dargeçit ilçelerinin 7 mahallesinde bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek ve onlar tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak ve barınaklarını bularak tahrip etmek maksadıyla operasyon gerçekleştirileceği belirtildi.
 
 
Açıklamada, "Operasyon icra edilecek bölgede yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla; 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun ilgili maddeleri gereğince; 19 Nisan 2017 Çarşamba günü saat: 08.00 itibari ile İlimiz Midyat İlçesine bağlı Yumurtalı, Marenka, Doluca Mahalleleri ve Dargeçit İlçesine bağlı Tanyeri, Begendi, Güvenli ve Yeşilöz Mahalleleri ile sınırlı olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması kendi can ve mal güvenlikleri açısından önem arz etmektedir" denildi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43