• BIST 9078.43
  • Altın 3974.93
  • Dolar 38.4439
  • Euro 43.4774
  • Bursa 13 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C

Yardıma gitti parmakları koptu

Yardıma gitti parmakları koptu
Kopan 3 parmağını poşete koydu hastaneye koştu, ameliyatla sağlığına kavuştu...

Bursa'da arkadaşına yardıma giden adamın 3 parmağı koptu. Parmakları poşete koyup hastaneye koştu. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 12 saatlik ameliyatın ardından parmaklar yerine dikildi. 

Bursa haber...     

Yıldırım ilçesinde yaşayan İlhan Baydan, (48) çalışmak için arkadaşının matbaasına yardıma gitti. Burada kağıt kesen makineye parmaklarını kaptırınca 3 parmağı koptu.

İş yerinde bulunanlar; parmakları alarak yaralı kişiyi Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Hasta buradan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. Burada 12 saat süren başarılı ameliyatın ardından hastanın kopan parmakları yerine dikildi. Durumu her geçen gün iyiye giden hasta ilerleyen dönemlerde parmaklarını tekrar kullanabilecek. 

Başından geçenleri hasta yatağında anlatan İlhan Baydan, "Ben bir arkadaşımın matbaasına yardıma gittim. Burada yardımcı oldum. Matbaa makinesini ayarlarken parmaklarımı kaptırdım. 3 parmağın koptu. Kopan parmakları da alarak beni Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdüler, buradan ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk ettiler. Burada süren 12 saatlik ameliyatın ardından parmaklarım yerine dikildi. "Parmaklarım gitti" diye düşündüm kurtulacağıyla ilgili umudum yoktu. Hocalarımızın başarılı çalışmasıyla parmaklarım kurtuldu. Hepsine çok teşekkür ederim" dedi. 

Ameliyatı gerçekleştiren ekipte bulunan Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr, Gökay Eker, "Hastamız iş kazası sonucu 3 parmağı kopmuş olarak bize geldi. Biz hastamızı bekletmeden acil bir şekilde ameliyata aldık. 12 saatlik süren bir operasyonla 3 parmağını yerine diktik. Burada mikro cerrahi tekniğini kullandık. Hastamızın parmakları şuan yaşıyor. takibine devam ediyoruz" şeklinde konuştu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa'da tebliğciler pavyonda vaaz verdi30 Nisan 2025 Çarşamba 09:48
  • Bursa'da şafak operasyonu: 41 gözaltı30 Nisan 2025 Çarşamba 09:32
  • 2 kişiyi silah kabzasıyla darp etti30 Nisan 2025 Çarşamba 09:29
  • Bursa'da ölümlü kaza29 Nisan 2025 Salı 12:42
  • Başkan Mustafa Bozbey, görevdeki bir yılını değerlendirdi29 Nisan 2025 Salı 09:56
  • Bursa İl Sağlık Müdürlüğü'nden uyarı26 Nisan 2025 Cumartesi 13:11
  • Erkan Aydın savcıya ifade verdi26 Nisan 2025 Cumartesi 12:56
  • Cinayet zanlısı böyle yakalandı26 Nisan 2025 Cumartesi 12:46
  • Bursa'da kaçak göçmen operasyonu!26 Nisan 2025 Cumartesi 12:44
  • Bursa’nın gastronomi haritası çıkarılıyor25 Nisan 2025 Cuma 14:34
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43