• BIST 10924.53
  • Altın 5429.936
  • Dolar 42.2029
  • Euro 48.8609
  • Bursa 13 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 5 °C

Veliler ve öğrenciler iftarda buluştu

Veliler ve öğrenciler iftarda buluştu
ZONGULDAK - Zonguldak´ta Fatih Koleji´nin `veli iftarları´ programı, öğrenci velilerini bir araya getirdi. Okulun yemekhanesinde her yıl düzenlenen `veli iftarları´ geleneği, bu yıl da devam et

ZONGULDAK - Zonguldak'ta Fatih Koleji'nin 'veli iftarları' programı, öğrenci velilerini bir araya getirdi. Okulun yemekhanesinde her yıl düzenlenen 'veli iftarları' geleneği, bu yıl da devam etti. Yemekhanede üç akşam boyunca toplam 850 kişi ağırlandı.

Okul Müdürü Mehmet Sarısoy, Ramazan-ı Şerif sevincini ve birleştiriciliğini Fatih Koleji ailesi olarak yaşayıp yaşatmak istediklerini söyledi. Veli iftarlarının çok güzel bir ortamda gerçekleştiğini belirten Okul Müdürü Mehmet Sarısoy, "Her Ramazan ayında 'veli iftarları' adıyla velilerimizle bir araya geliyoruz. Hem velilerimizle buluşma hem de öğrencilerimizi görme imkânı bularak hasret gideriyoruz. Velilerimiz ailecek geliyorlar, hep birlikte iftarımızı yapıyoruz. Sevgi, saygı ve muhabbetimizi pekiştiriyoruz. Bu yıl da anaokulu, ilkokul ve ortaokul bölümleri ayrı olmak üzere 3 günde 850 velimizi ağırladık. Ramazan sevincini ve birleştiriciliğini Fatih Koleji ilesi olarak yaşadık" dedi.

İftara katılan veliler de kendilerine güzel bir iftar yaşatan okul yönetimine teşekkür etti. CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43