• BIST 10208.76
  • Altın 5724.113
  • Dolar 41.7899
  • Euro 48.7251
  • Bursa 15 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C

Ünlü işletmecinin mutlu günü

Ünlü işletmecinin mutlu günü
Bursa'nın tanınmış isimlerinden ciğerin profesörü Ali Koçak...
Bursa'nın tanınmış mekanlarından Ciğergah'ın işletmecisi Ali Koçak'ın oğlu Umut Efe dün gece düzenlenen muhteşem bir törenle erkekliğe ilk adımı attı.
 
Bursa Nilüfer'de bulunan salon Tuana'da gerçekleşen törende tasavvuf sanatçılarının yanı sıra Bekir Çiçek sahne aldı. Misafirlere unutulmaz bir gecenin yaşatıldığı törende İlahi ve duaların ardından illüzyon gösterileri sahnelendi.
 
Mutlu gününde Bursa'nın yanı sıra bir çok ilden misafir ağırlayan, Ciğergah'ın işletmecisi Ali Koçak, "Allah, tüm evlat sahiplerine böyle mutluluklar nasip etsin. Sağ olsunlar, dostlarımız bizi yalnız bırakmadı. Bu özel günde mutluluğumuzu bizlerle paylaştı. Gerek Bursa'dan gerekse Bursa dışından gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.
 
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43