• BIST 9313.18
  • Altın 4243.378
  • Dolar 39.7687
  • Euro 46.6761
  • Bursa 36 °C
  • İstanbul 33 °C
  • Ankara 34 °C

Ünlü Fransız aktör Depardieu: Rusya için ölürüm!

Ünlü Fransız aktör Depardieu: Rusya için ölürüm!
MOSKOVA - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin´in imzaladığı kararnameyle 2013 yılında Rusya pasaportu alan dünyaca ünlü Fransız aktör Gerard Depardieu, Rusya için ölmeye hazır olduğunu söyledi.

MOSKOVA - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in imzaladığı kararnameyle 2013 yılında Rusya pasaportu alan dünyaca ünlü Fransız aktör Gerard Depardieu, Rusya için ölmeye hazır olduğunu söyledi.

Vanity Fair dergisine konuşan Depardieu kendisini hiç bir zaman Fransız olarak hissetmediğini ifade etti. Fransız aktör, "Rusya için ölmeye hazırım, çünkü Rusya'da insanlar güçlü. Bugünün Fransa'sında aptal olarak ölmek istemiyorum. Kendimi Fransız gibi hissetmiyorum, çünkü terbiye edildiğim manevi değerleri paylaşmıyorum...Hiçbir şeye inancım yok. Özellikle de kendime... Bazı geceler bir daha uyanmamayı istiyorum. Bazen intiharı bile düşünüyorum..." dedi.

Rusya'yı çok sevdiğini ifade eden Depardieu, "Putin'in memleketinde hayat iyi." değerlendirmesinde bulundu.

Putin, 3 Ocak'ta 2013'te imzaladığı kararnameyle ünlü Fransız aktöre Rusya vatandaşlığı vermişti. Aradan 4 gün sonra Putin, Depardieu'e Rus pasaportunu kendi eliyle teslim etmişti. Rusya'nın Karadeniz kıyısı Soçi kentinde Fransız aktörü rezidansının merdivenlerinde sıcak şekilde kucaklayarak karşılayan Putin yemek masasında ikili kültür-sanat ilişkilerini de konuşmuştu.

Depardieu, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'nin zenginlerden daha fazla vergi almayı amaçlayan Varlık Vergisi'ne sert tepki göstererek Fransız vatandaşlığından çıkacağını açıklamıştı. Ünlü aktör vatandaşlık için Belçika, Karadağ ve Rusya'yı düşündüğünü de belirtmişti. Fransa Başbakanı Jean Marc Eyro'nun, Depardieu'nun bu kararını 'zavallı ve aşağılık eylem' olarak nitelendirerek eleştirmişti. Depardieu 45 yılda Fransa'da 145 milyon Euro vergi ödediğini belirterek bu eleştirilere karşı çıkmıştı.
CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Trump: 'Bombayı ellerinden aldık"23 Haziran 2025 Pazartesi 08:31
  • İran halkı sokakta: "Teslimiyet yok, ABD ile savaş"23 Haziran 2025 Pazartesi 07:18
  • Suriye'de kiliseye saldırı: 20 kişi öldü23 Haziran 2025 Pazartesi 06:24
  • İran’da MOSSAD operasyonu21 Haziran 2025 Cumartesi 10:33
  • Kremlin: 'Rejim değişikliği kabul edilemez"20 Haziran 2025 Cuma 11:36
  • İran, Beerşeba kentini vurdu20 Haziran 2025 Cuma 10:31
  • ABD ve Almanya'dan İsrail’e 14 uçak yardım20 Haziran 2025 Cuma 08:53
  • İran'dan İsrail'e balistik füze saldırısı: 65 yaralı19 Haziran 2025 Perşembe 10:53
  • İsrail nükleer tesislere saldırdı19 Haziran 2025 Perşembe 10:42
  • Trump: "Yapabilirim de, yapmayabilirim de"18 Haziran 2025 Çarşamba 18:55
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43