• BIST 10552.25
  • Altın 4792.204
  • Dolar 41.2644
  • Euro 48.4354
  • Bursa 24 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 18 °C

Ümit Özdağ açlık grevine başladı

Ümit Özdağ açlık grevine başladı
Açlık grevine başlayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan açıklama geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Silivri Cezaevinde yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan'ın son üç gününde cezaevi yönetiminden yemek almayacağını belirterek açlık grevi başlattığını açıkladı. Özdağ, adalet talep ettiğini ve cezaevine düşman gibi muamele edilmemesi gerektiğini vurguladı.

ÜMİT ÖZDAĞ CEZAEVİNDE AÇLIK GREVİNE BAŞLIYOR

Zafer Partisi Genel Başkan Vekili Ali Yenişehirlioğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı Silivri Cezaevi'nde ziyaret etti. Yenişehirlioğlu, ziyarete sonrası "Size bugün özellikle bu açlık grevi gibi bir konunun ortaya atılmasından sonra olan spekülasyonlar için bir açıklama gereği duyduk. Kendi el yazısıyla bunları sizlen paylaşıyorum" diyerek Özdağ'ın açıklamasını okudu.

"İDDİANAME MAHKEMEYE GİDENE KADAR CEZAEVİ YÖNETİMİNİN YEMEKLERİNİA LMAYACAĞIM"

Özdağ'ın açıklaması şöyle: 

"Bugün Silivri Ceza İnfaz Kurumu'nda 65. gün. Dosyaya girecek bütün belgeler dosyaya girdi. En son olarak Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nden beklenen belge 24 Mart'ta dosyaya girmiş olmasına rağmen iddianame mahkemeye verilmedi. Bu suçta en üst sınır olan 3 sene ceza almış olsaydım dahi bu kadar süre hapis yatmazdım. Bugünden itibaren iddianame mahkemeye gidene kadar Silivri Cezaevi yönetiminin yemeklerini almamaya karar verdim. İftarı ve sahuru Ramazan'ın kalan son üç gününde hücremde kantinden aldığım malzeme ile yapacağım. Bayram ve sonrasında da cezaevi yönetiminden yemek almayacağım. ve odamda bulunan yiyeceklerden ölmeyecek kadar yiyeceğim. Biz düşman değiliz. Düşman gibi davranılmayı düşman ceza hukuku uygulamalarıyla yatmayı hak etmiyoruz. Sadece bir tek hukuk uygulaması istiyoruz. Bize duyduğunuz kin sizi adaletsiz davranmaya itmesin adaletli olun."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • 4 bin çocuk İBB Doğa Kampı'nda buluştu06 Eylül 2025 Cumartesi 21:45
  • CE Belgesi olmayan ürünlerden uzak durun06 Eylül 2025 Cumartesi 11:58
  • Yenidoğan Çetesi davası sürüyor06 Eylül 2025 Cumartesi 11:16
  • Jandarmadan dolandırıcılık operasyonu06 Eylül 2025 Cumartesi 11:04
  • Maydonoz Döner satışa çıkarıldı05 Eylül 2025 Cuma 11:07
  • Balıkesir Sındırgı'da deprem!05 Eylül 2025 Cuma 11:04
  • Beykoz Belediye Başkanı serbest bırakıldı05 Eylül 2025 Cuma 10:56
  • Gürsel Tekin ekibini topladı, video yayımladı05 Eylül 2025 Cuma 10:50
  • 12’si çocuk 137 göçmen yakalandı05 Eylül 2025 Cuma 10:44
  • BTK, hacklenme iddialarını yalanladı05 Eylül 2025 Cuma 10:32
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43