• BIST 11341.9
  • Altın 5972.467
  • Dolar 42.7981
  • Euro 50.141
  • Bursa 1 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara -4 °C

Uludağ Elektirik Ekonomiye Değer Katmayı Sürdüyor

Uludağ Elektirik Ekonomiye Değer Katmayı Sürdüyor
Bursa'da Ekonominin Oscar'larında Limak Uludağ Elektrik'e 2 Ödül Birden
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası(BTSO) tarafından bu yıl 44.sü gerçekleştirilen “Ekonomiye Değer Katanlar 2017” ödülleri sahiplerini buldu.Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük,  AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay tarafından takdim edilen ödüllerde "Enerji Sektörü" ve "Kurumlar Vergisi"kategorilerinde Limak Uludağ Elektrik iki ödülün birden sahibi oldu.
 
BTSO “Ekonomiye Değer Katanlar 2017” Ödülleri’nde Limak Uludağ Elektrik Sektör Liderleri ve Kurumlar Vergisi kategorisinde iki ödüle layık görüldü. Bursa iş dünyasının gurur gecesinde kurum adına Enerji Sektörü Lideri ve Kurumlar Vergisi ödülünüLimak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac aldı. 
 
Ödül hakkında düşüncelerini paylaşan Genel Müdür Ali Erman Aytac “Ödüller, kurumların enerjisini besleyen santraller gibidir. Yaptığımız işleri ödül almak için değil, sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiğimiz halde sonunda ödüllendiriliyor olması bizim için bir gurur ve motivasyon kaynağı oluyor. 2018 yılında da ödüle layık görülecek hizmetler üretmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
2017 yılını Müşteri Memnuniyet yılı olarak ilan eden Limak Uludağ Elektrik A.Ş. abonelerinin hizmetine sunduğu farklı ürün ve servisleri ile de yıl boyunca adından söz ettirmişti. Enerji sektöründeki ilk çağrı merkezi uygulaması, Türkiye’de Yeni Nesil ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardı belgesini alan ilk elektrik şirketi,online işlem merkezi servisleri ve esnek fatura uygulamaları ile sektöre öncülük eden Limak Uludağ Elektrik yeni yılda da yeni ve hayatı kolaylaştıran uygulamalar ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyor.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Vatandaşın telefonlarını Başkan Erkan Aydın açtı15 Aralık 2025 Pazartesi 09:52
  • Bursa semalarında gökkuşağı13 Aralık 2025 Cumartesi 09:56
  • Mudanya, 'örnek kıyı kenti' oluyor13 Aralık 2025 Cumartesi 09:51
  • ‘Mor Haritam’ uygulamasına ödül12 Aralık 2025 Cuma 10:59
  • ‘Bursa Sanatla Yeşeriyor’12 Aralık 2025 Cuma 10:58
  • Amatör kalemler Osmangazi’de usta şairlere dönüşüyor11 Aralık 2025 Perşembe 11:06
  • Bursa'da "Balkan ve Roman Gecesi" coşkusu11 Aralık 2025 Perşembe 10:04
  • Bursa'nın o ilçesinde çeltik ekimi yasaklandı11 Aralık 2025 Perşembe 10:01
  • Kestane Bursa Büyükşehir'le filizleniyor10 Aralık 2025 Çarşamba 10:23
  • BUÜ ve Nilüfer Belediyesinden işbirliği10 Aralık 2025 Çarşamba 09:56
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43